Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hallvar kjører til High-End messa i München og tar med AudioValve til deg.

  1 Kommentarer Av moto - 05.05.2018 23:23
  Benytt sjansen - og kjøp en Audio Valve rørforsterker til en spesielt gunstig pris.

  Jeg har i mer enn 20 år år hjulpet kunder over hele landet med å få best mulig lyd.

  Alt for mange er i den situasjonen at lyden blir for skarp og hard. Ja, selv med meget gode rørforsterkere er lyden fortsatt for hard og klinisk. Noen løser problemet med å kjøpe en gammel rørforsterker der lyden er så varm og fet at dette problemet blir eliminert - men da oppstår det gjerne et nytt problem. Nemlig at musikken blir for tam og bassen litt utflytende.

  En av få forsterkere som kan fungere godt i slike anlegg er Audio Valve Assistent 100 Mk II, som du ser på bildet her. Med en slik forsterker kan til og med litt middelmådige innspillinger fungere godt og bassen er stram og god. En genial forsterker!

  Musikken blir formidlet på en særdeles raffinert og behagelig måte. Så en får bare lyst til å spille all den musikken som en elsker, men der innspillingskvaliteten er for dårlig til at det låter bra med andre moderne forsterkere.

  Men det koster å skaffe seg en slik egenartet forsterker. Utsalgsprisen er nemlig på kr 86.000,- Men siden jeg på turen til München skal innom produsenten i Tyskland, kan jeg gi deg et spesielt godt tilbud på denne, eller alle andre forsterkere fra Audio Valve.

  Jeg begynte som norsk importør av Audio Valve i år 2006 og siden da har dette vært nærmest et favorittmerke for meg, i forhold til pris.

  Jeg vet at mange av dere har lyktes med det mest kjente produktet fra Audio Valve, nemlig forforsterkeren Eclipse, som kan gi de helt store musikkopplevelsene sammen med Sugden FBA - 800, men også sammen med transistorbaserte effektforsterkere fra AVI, Bryston, Electrocompaniet, Dynamic Preicision, Linn og mange flere.

  Jeg har et spesielt godt forhold til konstruktøren av forsterkerne til Audio Valve, Helmut Becker - og ser frem til å treffe han igjen om få dager.


  Navn:   Audio Valve Assistent 100 Mk II.jpg
Visninger: 926
Størrelse: 60.0 Kb

  Om du vil bli kjent med Audio Valve, kan du starte med å lese litt om nettopp Helmut Becker her: https://www.audiovalve.info/about-us/

  Dersom du vil lese mer om Assistent 100 Mk II, kan du klikke her: https://www.audiovalve.info/shop/int...t-100-mark-ii/

  Forsterkeren på bildet er i SORT/CHROM. Den kan også leveres i SORT/GULL. Eller SILVER/CHROM mot et lite tillegg i prisen.

  Ta kontakt med meg snarest dersom du vil at jeg skal ta med en Assistent 100 Mk II, eller noe annet fra Audio Valve til deg.
  Jeg kjører ut varer GRATIS til kunder her på Østlandet hver onsdag. Dessuten kjører kjører vi nå også ut varer til kunder på Vestlandet med ca. 2 måneders mellomrom. Les mer om dette her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN  Navn:   Audio Valve Assistent 50.jpg
Visninger: 907
Størrelse: 57.3 Kb

  Audio Valve Assistent 50, kr 49.000,-
  Integrert rørforsterker for deg som er lei hard og klinisk lyd fra andre forsterkere, men som ikke er villig til å betale prisen for en Assisten 100 Mk II.
  Leveres også i SORT/CHROM og SILVER/CHROM.  Navn:   audio_valve_assistent30.jpg
Visninger: 911
Størrelse: 117.4 Kb

  Audio Valve Assistent 30, kr 37.000,-
  En forsterker for de som vil opp på det nivået som Audio Valve har på lydkvalitet, men som kan klare seg uten fjernkontroll.
  Levers også i SORT/CHROM og SILVER/CHROM.


  For mer informasjon, eller et knalltilbud, ta snarest kontakt med meg:

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  Mobil: 928 95 773
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Siste redigert av moto; 06.05.2018 kl. 07:32.

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjemedlem Audiomix's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  10,955
  Tagget i
  3 Innlegg
  Album
  7
  Torget
  36
  Fikk en melding fra Audioaktøren (salgssjef Rostad) nå.
  Han besøkte Audio Valve i dag tidlig, hviler ut i Fulda og er snart klar for München.
  Siste redigert av Audiomix; 09.05.2018 kl. 13:54.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed