Ny forsterker? Prøv hjemme!

Ny forsterker? Prøv hjemme!

Vi har stor tro på at man må få prøvd utstyr hjemme før man faktisk vet om det gir det resultatet man ønsker eller ikke. Derfor har vi ett stort utvalg produkter som er tilgjengelig for utlån.

Totalt 11 forskjellige modeller i prisklassen fra rundt 7500kr oppover er tilgjengelig for utlån. Både rør, transistor og klasse d konstruksjoner.

LM Audio 34IA: Budsjettvinner! Fleksibel og meget god rørforsterker med stor fleksibilitet med tanke på bruk av ulike effektrør (El34, KT88 m.fl). Enkel biasjustering og utrolig ytelse og byggekvalitet for å koste det den gjør.
LM Audio 88IA: Morsom forsterker med ett stort, lekent og åpent lydbilde. Musikalsk og med bra pondus og driv i bunn. Ett godt nivå opp fra innstegsmodellen 34IA! To modus. Ett i ren klassa A og en i klasse A som går over i AB etter hvert.
LM Audio 150IA: Kraftig forsterker på 2x100w og solid strømforsyning. Dette er forsterkeren for deg som ønsker masser av krefter, har høyttalere som krever mye eller som rett og slett bare ønsker å spille høyt! (eller alt på en gang)
LM Audio 508IA: Den ultimate SET rørforsterker på budsjett? SET konstruksjon med 805 rør på utgangen og 300b rør som drivverør. Solid strømforsyning gir vekt på nesten 40kg og utgangseffekt på 48w ren klasse A!
LM Audio 845 Premium: Her får man en virkelig seriøs SET forsterker hvor strømforsyning og det meste er tatt rimelig langt. Byggekvalitet som er utrolig lekker. Total vekt på over 60kg sier sitt. Ren klasse A effekt på 24w.
LM Audio 503PA: SET monoblokker med 845 rør på utgangen og 300b drivverør. Her har LM Audio bygd videre på kretsløpet fra 845 Premium og flyttet det ut i to monoblokkchassis. Enda bedre strømforsyning, rørlikeretting og enda bedre komponentkvalitet disse til ett utrolig godt alternativ i denne klassen!

Yamaha RN-803d: Budsjettforsterker med alt man trenger!
Yamaha A-S3000: Meget bra integrert (toppmodell) fra velkjente Yamaha. Bunnsolid kvalitet!

PS Audio Stellar S300 effekttrinn: PS Audio sin innstegsmodell på effektforsterkere. Klasse D konstruksjon med Klasse A linjetrinn. Svært vellåtende konstruksjon som passer det meste av høyttalere bra. Meget bra value for money!
PS Audio Stellar M700 monoblokker: Stellar monoblokkene er en videreutvikling av S300. Over dobbelt utgangseffekt og enda bedre lyd gjør denne til en ganske unik forsterker i denne prisklassen. Ratet som klasse A komponent i Stereophile!
PS Audio BHK 300 Monoblokker: Mosfet monoblokker med rør på inngangen. Utrolig gode forsterkere som låter svært musikalsk og underholdende. Klasse A ratet i Stereophile!

1000000 1.jpg


1000000 3.jpg


1000001 2.jpg


1000005 3.jpg


BHK 300 black jpg.jpg


M700-gallery-4.jpg
 

Kommentarer

Informasjon om bruker

MalaAudio
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
2.457
Link til alle artikler
1034
MalaAudio sine annonser
Bransjenyheter
Mange nye varer i vår bruktavdeling!

Mange nye varer i vår bruktavdeling!

  • 4
Brukt hi-fi er et godt alternativ. Vi har et stort og variert utvalg i vår bruktavdeling. Her kan du gjøre virkelig gode kjøp! Vi får stadig inn både nyere og litt eldre utstyr...
Fortsett
Bransjenyheter
ÅPNINGSTIDER I PÅSKEN

ÅPNINGSTIDER I PÅSKEN

  • 0
Åpningstider i påsken: Mandag 25.3 Etter avtale | Tirsdag 26.3 10-18 | Onsdag 27.3 10-18 | Torsdag 28.3 stengt | Fredag 29.3 stengt | Lørdag 30.3 stengt Her er noe av det du kan oppleve hos Mala...
Fortsett
Bransjenyheter
Børresen X1 - Nå i demo!

Børresen X1 - Nå i demo!

  • 0
Børresen X1 utmerker seg som et etterlengtet tilskudd i den allerede høyt roste X-serien. Børresen X1 er ikke bare en rimeligere høyttaler i Børresen Acoustics sin innstegsserie, det er også en...
Fortsett
Bransjenyheter
Hva ønsker du deg?
Bransjenyheter
Messetilbud? Fortell oss hva du ønsker deg!

Messetilbud? Fortell oss hva du ønsker deg!

  • 0
Nå er det like før Oslo HiFi Show starter og vi ønsker å gi våre kunder messetilbud på det de ønsker seg! Send oss en e-post eller bruk kontakt skjemaet på malaaudio.no for å motta ditt unike...
Fortsett
Bransjenyheter
Jørgen og Leif fra Marten kommer med Mingus Septet!

Jørgen og Leif fra Marten kommer med Mingus Septet!

  • 0
Jørgen og Leif fra Marten kommer til Oslo HiFi Show med sin nyeste høyttaler Marten Mingus Septet! Marten Mingus Septet var en av de store suksessene under fjorårets München messe og har siden...
Fortsett
Topp Bunn