Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne artikkelen
 1. AudioAktøren til Vestlandet med bl.a. Harbeth Super HL5 plus - til uken. Uke 16, 2018

  5 Kommentarer Av moto - 11.04.2018 21:44
  Navn:   Harbeth SHL5Plusmain.jpg
Visninger: 1831
Størrelse: 105.4 Kb

  Hva er det med Harbeth Super HL5 plus som gjør, at de kan overgå høyttalere til flere hundre tusen kroner på musikkopplevelser?

  Ring meg!:

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  Mobil: 928 95 773
  E-post: hallvar2audioakt.no

 2. Antall kommentarer 5

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast vrøvl's Avatar
  Ble medlem
  May 2009
  Innlegg
  540
  Tagget i
  0 Innlegg
  Blir det noe demo i Bergen?

 4. #3
  Æresmedlem Audiophile-Arve's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Kysten av Nordvestlandet. I aller argaste nynorskdistriktet
  Innlegg
  15,578
  Tagget i
  3 Innlegg
  Dersom de skal køyre via ytre Nordfjord, må de stikke innom!

 5. #4
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  542
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra vrøvl Se Innlegg
  Blir det noe demo i Bergen?
  Hei!

  I går var det en ekstremt travel dag her, så jeg fikk verken tid til å svare deg, eller gjøre en del andre viktige ting, selv om jeg jobbet til ca. kl 01,00 i natt.

  Til gjengjeld kommer det her et litt omfattende svar:

  I Bergen har vi lagt opp til at de som er interessert i Harbeth skal få prøve Super HL5 Plus hjemme i sitt eget anlegg. Så send en e-post til: hallvar@audioakt.no dersom du har lyst til å prøve diss høyttalerne hjemme hos deg selv.

  Det vil bli såpass travelt her nå, før vi kjører til Vestlandet, at det ikke er sikkert at jeg kan ta meg tid til å gå inn på Hifisentralen så ofte. Så send e-post. Da vil du være sikker på å få svar - og for de som vil låne, velger jeg ut disse i den rekkefølge som e-postene kommer inn.

  Som du kanskje kjenner til, har jeg i mange år bistått kunder med å bygge opp komplette anlegg, eller å bytte ut en eller flere komponenter i et eksisterende anlegg. Dette med å bygge opp et anlegg, der musikken en liker, blir formidlet på den måten en ønsker selv, er som du sikkert selv også har erfart, relativt komplisert.

  For å oppnå dette, bør en i hvert fall forsøke å finne høyttalere som fungerer godt under de akustiske forholdene som er i det rommet der de skal brukes. De må også passe til resten av anlegget.

  Det kan være lett og tro at store høyttalere med mange elementer vil gi super lyd uansett, så mange kjøper slike, uten å ta hensyn til akustikken i rommet. For meg som besøker kunder over hele Sør-Norge, erfarer jeg stadig, at mange kunder har alt for store høyttalere i forhold til størrelsen på rommet, eller høyttalere som lett gir en for hard og klinisk lyd i rom der det er for mye harde flater som gir refleksjoner.

  Har man satt opp et anlegg i stua, er det ofte slik, at det er litt begrenset hvor mange tiltak en kan tillate seg å gjøre for å bedre akustikken. Særlig da dersom det er flere som har "stemmerett" i slike saker.

  På bakgrunn av alt dette, vil det for de fleste være helt avgjørende å få prøve aktuelle høyttalere hjemme - og denne gang har vi lagt opp til at folk som bor i Bergen, eller andre steder på Vestlandet, sør for Molde, skal få anledning til å prøve nettopp Harbeth Super HL5 plus i sitt eget hjem.

  Hvorfor akkurat Harbeth Super HL5 plus? Jo, det bygger i hovedsak på de erfaringene jeg har gjort med nettopp disse høyttalerne. De fleste kundene som allerede har kjøpt slike høyttalere, har i hovedsak vært kunder med svært lang erfaring med Hi-Fi produkter - og som har hatt mange forskjellige høyttalere opp gjennom årene. De fleste av disse kundene har også hatt betydelig dyrere høyttalere tidligere.

  Mange av disse har ringt meg og fortalt, at de har aldri spilt så mye musikk og kost seg så mye med den musikken som de liker best, som etter at de kjøpte Harbeth Spuer HL5 plus.

  Jeg foretrekker å jobbe med produkter som jeg liker selv - og som jeg ser at flest mulig kunder lykkes med.

  Jeg har opp gjennom årene testet enormt mange produkter - og ser en slags "rød tråd":

  Harbeth høyttalere, samt platespillere og rørforsterkere, som alle, i og for seg, minner om en annen tid, "like etter krigen", har vist seg å formidle musikk på en måte som tiltaler mange. Jeg erfarer stadig at både Harbeth høyttalere, en god platespiller, eller en god rørforsterker, kan bidra til at mange får langt bedre musikkopplevelser enn med andre typer produkter som de har brukt tidligere.

  Det viser seg også, at det er særlig når kunder får prøve Harbeth hjemme, at de oppdager HVOR mye glede de kan få med akkurat slike høyttalere.

  Alle som ønsker å benytte seg av denne anledningen til å prøve Super HL5 plus hjemme i egen stue, bør snarest sende en e-post til meg på: hallvar@audioakt.no Da jeg har en liten misstanke om at dette kan være svært så aktuelt for mange, som har lest mye om Harbeth - og kanskje hørt Harbeth, men ikke hjemme i sin egen stue.

  Nå må jeg skynde meg å koble opp nettopp disse høyttalerne her, da det kommer en kunde fra Tromsø klokka 10,00 som ønsker å høre sin musikk på nettopp Harbeth Super HL5 plus.


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Mobil: 928 95 773

 6. #5
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  542
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Audiophile-Arve Se Innlegg
  Dersom de skal køyre via ytre Nordfjord, må de stikke innom!
  Hei!

  Kan du sende meg en e-post, slik at vi kan avtale nærmere?

  hallvar@audioakt.no

  Hallvar

 7. #6
  Overivrig entusiast vrøvl's Avatar
  Ble medlem
  May 2009
  Innlegg
  540
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for et robust svar!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed