Navn:      IMG_0506.jpg
Visninger: 800
Størrelse: 53.0 Kb

Det var i august i fjor at vi lanserte nyheten om at hornhøyttalere fra nykommeren Sadurni Acoustics ville bli tilgjengelig i Norge. Se for øvrig vår annonse her: Gjallarhorn Audio lanserer hornhøyttalere fra Sadurni Acoustics

Nå er det første demoparet av Miracoli ankommet (se bildene i denne annonsen) og det er klargjort for Europapremiere som starter allerede i kveld i vårt showroom.

Kort fortalt, så leverer Miracoli en lyd som er i henhold til våre forventninger. Horna blir borte i rommet og spiller med en dynamikk som bare horn kan levere. I tillegg er lydbildet både bredt og dypt. Til å være en hornkonstruksjon, så er lyden i svært liten grad farget. Dette er semiaktive høyttalere, og den integrerte, servostyrte sub'en fra Rythmik Audio, med 2 stk 8" woofere, holder brukbart følge med horna. I tillegg går den meget dypt, riktignok innenfor fornuftige lydtrykk (85-95 dB) i vårt store rom.

Selv om design og byggekvalitet (råmateriale) holder en høy standard, så er det dessverre en rekke ting å utsette på finishen til det paret vi har mottatt. Demoparet vil derfor bli forsøkt solgt til høystbydende over NOK 100 000,- (etter avtale med produsenten), hvilket er halv pris av rabattert pris (veiledende pris er NOK 264 000,-). Interesserte bør derfor prioritere et besøk snarest. Om paret ikke lar seg selge, vil det bli returnert til USA, og vi vil motta ett nytt par på et senere tidspunkt. Dog ikke nødvendigvis samme modell da Sadurni Acoustics nå også har kommet med en mindre utgave av Staccato.

Tidsrom for produktdemo:
Besøk etter avtale hver virkedag og lørdager frem til demoparet er solgt eller returnert.

Sted for produktdemo:
Gjallarhorn Audio's showroom
Trollkleiva 39
1389 Heggedal
Røyken

Ta kontakt på PM, epost eller tlf for å avtale tid.

Navn:      IMG_0465.jpg
Visninger: 793
Størrelse: 52.8 Kb

Navn:      IMG_0484.jpg
Visninger: 749
Størrelse: 44.5 Kb