Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Ny MONTANA Master Reference III

  0 Kommentarer Av High_End - 19.01.2018 21:11
  Så er den offisielt introdusert, den tvers igjennom nye toppmodellen fra MONTANA Loudspeakers, nemlig MONTANA Master Reference III.

  Som navnet antyder, er dette tredje generasjon av denne bokstavelig talt grenseløse høyttaleren. MONTANA Master Reference III illustrerer at PBN Audio er en High-End Audio-produsent som er villig til å sette til side nær sagt alle tenkelige begrensninger i jakten på mest mulig virkelighetstro lydgjengivelse. Størrelsen, vekten, bestykningen, det overdimensjonerte delefilteret, den innebygde forsterkerkraften på totalt 4800 W til aktiv drift av de totalt 4 x 18- tommers subbassene, illustrerer poenget.

  Kabinettet er et kapittel for seg. Separate, interne kamre til elementene, omfattende innvendig avstivning og det særpregede, sekskantede hovedkabinettet, er velkjent og velprøvd teknologi fra MONTANA Loudspeakers.

  En helt ny teknologi er nå i tillegg implementert i de tre største MONTANA Loudspeakers. Skjult inni høyttaleren finnes PBN Audios egenutviklede INNERCHOIC-kabinettstruktur, som effektivt tar livet av resonanser, vibrasjoner og brekker opp «stående bølger».

  Valgfriheten med hensyn til finish er det nærmest bare kundens fantasi som begrenser. Nesten uendelige varianter og kombinasjoner av trefinisher, pianolakk og ulike tresorter til frontbaflene, som består av en indre baffel i MDF og en ytre i massivt treverk, er å få. De aller, aller fleste leveres som standard.
  Vedlagte bilder    
  Siste redigert av High_End; 19.01.2018 kl. 21:17.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed