Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Den nye MONTANA WAS III

  0 Kommentarer Av High_End - 16.01.2018 23:24
  MONTANA WAS III er en splitter ny versjon av den legendariske WAS-høyttaleren, som inngår i The Super League Series.

  Nye elementer, nytt delefilter, ny kabinett-topografi og nye, kraftige integrerte forsterkere til å drive de fire 15-tommers subbassene, alt sammen nøye fintilpasset gjennom innovativ ingeniørkunst, har ledet til enda et skritt videre i PBN Audios kontinuerlige søken etter realistisk lydreproduksjon.

  Ett av de mest fascinerende designelementene ved MONTANA WAS III er den massive og avanserte kabinettkonstruksjonen. Det tradisjonelle, heksagonformede og internt avstivede kabinettet fra MONTANA Loudspeakers ser nok på utsiden velkjent ut for mange, men det som særlig skiller MONTANA KAS III fra sin forgjenger, for ikke å si enhver annen høyttaler, uansett pris, er INNERCHOIC-designet inni kabinettet.

  INNERCHOIC-strukturen ses avbildet på ett av de vedlagte bildene. Den er utformet med et utall av fordypninger og topper, omtrent som en eggekartong. Svært forenklet kan man si at designet på en svært effektiv måte bidrar til at lyden blir krystallklar og upåvirket.

  Legg for øvrig også merke til den totale tykkelsen på frontbaffelen! En hver detalj i formgivningen av WAS III har en funksjon.

  At WAS III har et imponerende antall høykvalitetselementer, et delefilter av typen «shock and awe» og overdimensjonerte subbassforsterkerne, hjelper bare et stykke på vei mot målet om den helt virkelighetsnære musikkopplevelsen; poenget her er at det påkostede INNERCHOIC-kabinettet sikrer at de øvrige komponentene WAS III består av yter sitt optimale.

  MONTANA WAS III ligger størrelses- og prismessig mellom den mindre MONTANA KAS III og den største høyttalermodellen, nemlig MONTANA Master Reference. MONTANA WAS III koster langt over en halv million norske kroner. De som måtte ha mer enn teoretisk interesse av prisen oppfordres til å ta kontakt med HighEnd. Valgmulighetene med hensyn til finish er det nærmest bare kundens fantasi som setter grenser for, og nesten enhver finish er standard.
  Vedlagte bilder    
  Siste redigert av High_End; 16.01.2018 kl. 23:37.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed