Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. MONTANA KAS III har fått sin offisielle lansering

  0 Kommentarer Av High_End - 16.01.2018 22:48
  Den minste av de tre nyutviklede flaggskip-høyttalerne fra MONTANA Loudspeakers, MONTANA KAS III, har fått den unike INNERCHOIC indre kabinettstrukturen som praktisk talt «dreper» resonanser, vibrasjoner og annen uønsket lydpåvirkning.

  MONTANA KAS III er utviklet for å innfri de høyeste krav til oppløsning og raffinement, som enhver også vil forvente av en høyttaler i denne ligaen. Det temmelig enestående med MONTANA KAS III er dens fleksibilitet til å produsere enhver lydscene virkelighetsnært i rom, størrelse og dynamikk. KAS III har evnen til å formidle de mest voldsomme crescendi med full kontroll og bassutstrekning gjennom hele frekvensspekteret, men kan like gjerne reprodusere et intimt, lavskala musikkstykke i rett størrelse og i troverdige dimensjoner.

  MONTANA KAS III er så fersk at produsenten ikke har presentert dens spesifikasjoner riktig ennå. At publikum kan vente seg en supereffektiv og integreringsvennlig høyttaler, mye også takket være de kraftige, innebygde subbassforsterkerne med romkorreksjon, lineær frekvensrespons fra under 20 Hz og opp til «skyene», samt en dynamisk karakteristikk som omtrent tangerer virkeligheten, er imidlertid ikke dristige gjetninger.

  Prisen vil ligge på kr 400.000. Prisen gjelder per par og i valgfri finish. Utallige finisher og finishkombinasjoner er tilgjengelige. Hvis kunden er litt i overkant kreativ og eksklusiv hva finish-preferanser gjelder, kan det føre til et pristillegg.

  Home | HighEnd - kontakt@highend.no - 4516 4568
  Vedlagte bilder    
  Siste redigert av High_End; 16.01.2018 kl. 23:30.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed