Navn:      2018_01_Home_Page_JBL-Crown__No7logo_1800x1000_aea519b3-2f8e-4b4b-bf0d-fa7434b7eec7.jpg
Visninger: 539
Størrelse: 38.8 Kb

Nytt år og nye muligheter. Vi i L-Sound lovet oss selv til nyttår at vi skal gjøre enda flere grep for å gi deg som kunde et bredere og proffere tilbud der vi hjelper deg med å bygge opp ditt system for større og bedre lydopplevelse. Først ut i år er produkter fra Crown og JBL som er kjente i proff-verden innen lyd, men ikke så vanlig i de tusen hjem.

Crown
Fra Crown presenterer vi i første omgang tre forsterker-serier som overlapper hverandre fint og felles for dem alle er mye og ren kraft. Med egen-patenterte teknologier og løsninger som gir stor fleksibilitet med masser av muligheter med DSP prosessering. Dermed passer de perfekt for deg som ønsker en hjemmekino som har nok krefter til å få fram vill råskap av høyttalerne din og mest mulig optimalisering.


JBL
Fra JBL presenterer vi studiomonitorer. 3-er serien tilbyr inngangs-modellene og leverer en flott og stor lydopplevelse til prisen, mens 7-er serien er en av norges mest brukte monitorer for siste finpuss på musikkutgivelser. Så her har du mulighet for produkter som studioene bruker for å lage musikken du hører til daglig.


Du finner mer info om produktene fra her fra Crown og JBL. Har du spørsmål eller lurer på noe rundt produktene vi selger, kontakt oss på salg@lsound.no og vi hjelper deg gjerne.


Du kan lese mer HER.