Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. MONTANA Loudspeakers - tredje generasjon av The Super Leaugue er her!

  0 Kommentarer Av High_End - 08.01.2018 20:29
  De tre i enhver forstand mest grenseløse modellene av MONTANA Loudspeakers, den såkalte «Super League», har alle nå blitt totalt fornyet.

  Nye elementer, nye innebygde forsterkere, nye delfiltre og sist men ikke minst nye kabinetter som er fintilpasset de nye komponentene som høyttalerne for øvrig består av.

  En nyhet ved disse enorme høyttalerne som defintivt er verdt å nevne, og som ikke er synlig på utsiden av dem, er at PBN AUDIOs unike INNERCHOIC interne kabinett-design er implementert i høyttalerne. Kort og upresist forklart gir INNERCHOIC-teknikken kabinetter et «eggekartong-lignende» indre som reduserer resonanser, stående bølger og vibrasjoner til et illusorisk minimum. Metoden er ikke akkurat material-, arbeids-, vekt- og kostnadsbesparende, for å si det varsomt, men er implementert i «The Super League» med ett formål: Mest mulig upåvirket lydgjengivelse.

  HighEnd kommer tilbake med en kort presentasjon av hver enkelt av de tre flaggskipmodellene, inkludert prisinformasjon, i etterfølgende nyhetsartikler her på HiFiSentralen. I denne omgang kan man hvile øynene på et oversiktsbilde. Som man forstår, vises de tre nyhetene til høyre i bildet.

  To be continued!
  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed