Resultater 1 til 10 av 10
Abonnér på denne artikkelen
 1. LIVING VOICE nå hos daCapo Hi-Fi

  9 Kommentarer Av daCapohifi - 06.01.2018 20:30
  Navn:   lv-logotype-800.jpg
Visninger: 321
Størrelse: 11.1 Kb

  Som start har vi tatt inn for demo modell R3 og vil også få inn OBX-RW på demo.

  Veldig spesielt å høre Living Voice når man går rett ifra en annen god høyttaler. Førsteinntrykk er at det lyder veldig snilt og dempet i ytterfrekvensene. Men når man setter seg ned å hører kritisk er alle detaljer der. De blir bare ikke presentert «forward», man blir ikke tvunget til å høre på de. Og når man virkelig er kritisk gjengir høyttalerne flere detaljer, som knapt er hørbart på andre høyttalere.
  Testet med «money» Pink Floyd som kan lyde direkte ubehagelig på høyt nivå. Trodde at LV var dempet i toppen, men her spiller de alle detaljer, masse diskant, men det er ikke vondt å høre på. Og man kan tydelig høre hvordan produsent har eq ekstra diskant i mastering!`

  LV er helt ekstremt god på utklinging, harmoni og gjengivelse av rom\akustikk i opptaket. Neil Young Harvest Moon lød helt fantastisk. Når han klimprer litt ekstra på en streng, kan man høre hvordan strengen klinger ut i opptaksrommet! Koring av damer kommer frem helt tydelig, ikke bare som noe i bakgrunnen. Man kan høre inn i rommet og plassere ting lagvis i dybden! De sprer også lyden meget godt, man kan hører ting bliver reflektert og klinger flere meter på siden av høyttalerne.
  Bassene ser jo lite imponerende ut i størrelse. Men der får man også seg en overraskelse! Spilte Welcome too the macine, Pink Floyd! Noe av det dypeste bass som er spilt inn. Der setter LV hele butikken i bevegelse. Hele taket står og slamrer! Testet også storband med Miles på skikkelig volum. Det spiller meget høyt, med trøkk, skikkelig dynamisk uten at bassene beveger seg synlig.
  Frekvensgangen høres veldig nøytral og jevn ut. Ingen problem frekvenser, lett å høre på kvinnelig vokal at det hele henger sammen. Og de går virkelig ned til 35hz!

  Dette er fantastisk gode høyttalere, kom og hør!

  Prislister og mer info blir lagt ut på daCapo Hi-Fi • Din lokale Hi-Fi leverandør

  Vennlig hilsen Jørgen Gustavsen

  18 Living Voice Utsalg Prisliste.pdf
  Vedlagte bilder
  Siste redigert av daCapohifi; 10.01.2018 kl. 17:35.

 2. Antall kommentarer 9

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast Kondis's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  Hævabøgda
  Innlegg
  725
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Godt nytt år Jørgen og lykke til med nytt høytaler merke i butikken.

 4. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2008
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  35
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Har selv hørt Living Voice IBX-RW, og etter mitt skjønn er det en av de beste høyttalerne man kan få under 200 000 kr./paret. Fantastisk "ren" og musikalsk lyd. Et "must" å høre hvis man er glad i akustisk musikk (klassisk, jazz, viser m.v.). Synd at dette høyttalermerket ikke har fått større utbredelse.

 5. #4
  Hifi-entusiast kjellben's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  319
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei!

  Kevin Scott lager høyttalere som handler først og fremst om å lytte til det som er nerven i musikken og ikke noe analytisk overdrevet "bullshit-diskant" som alltfor mange typer høyttalere har. Dette merket handler om MUSIKK og det EMOSJONELLE I MUSIKKEN. La de bli drevet av først og fremst en høykvalitets single ended eller push-pull rørforsterker på minimum 15-20 watt og da gir Living Voice en opplevelse for livet. Living Voice er for voksne lyttere.

  Mvh Kjell

  PS! Gratulerer med nytt høyttaler-agentur, Jørgen. Men når jeg leser hvordan du skriver om hvordan du opplever Living Voice og bruker høyttalerne du nå skal selge, så virker det for meg som det er Cervin-Vega du spiller på. Måten du fremstiller LV på høres ut som en dårlig skrevet Lyd og Bilde eller Fidelity-test. Får et dårlig inntrykk av omtalen. Jeg opplever og vil oppleve Living Voice på en helt annen måte.
  Siste redigert av kjellben; 08.01.2018 kl. 00:10.

 6. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2010
  Innlegg
  2,271
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hvor er prisliste?

 7. #6
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Mar 2015
  Innlegg
  40
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for positive kommentar og smilte godt av det kjellben skrev om Cerwin -Vega, regner du skrev det med ett glimt i øyet!
  Greia er at førsteinntrykket når man ser høyttalerne er at disse kan neppe spille særlig høyt og gå dypt i bassen. Syntes det er viktig å få frem at de også kan spille forholdsvis høyt, men riktig som du skriver at dette er høyttalerne først og fremst for å lytte til musikk og det emosjonelle i musikken. Syntes det er viktig at en høyttaler er kapabel til å kunne spille rimelig høyt, for å ikke ha dynamiske begrensninger, og ikke ha høy forvrengning på vanlig moderat lytte-nivå! vh Jørgen

 8. #7
  Bransjemedlem Endpoint Audio's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2013
  Sted
  Tønsberg
  Innlegg
  612
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  9
  Disse kan du faktisk spille temmelig høyt på - og drar du på med AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple osv, da skal du nok få deg en overraskelse. Har hatt OBX-RW selv - og med 50 gode watt så er dette en av de kuleste rock and roll høyttalerne jeg har hatt.
  Likte de ikke like godt på trio jazz og klassisk fordi de da har en tendens til å låte kasse.
  De krever litt inspilling og de kler en god sub.

 9. #8
  Hifi-entusiast kjellben's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  319
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg sier nå bare hver sin forståelse og hver sin smak av Living Voice. Tror nå Kevin Scott har andre ting i tankene når han lager høyttalere enn "masse diskant" og "kasselyd" av klassisk musikk. Da er det ikke høyttalerne det er noe galt med, men det som er i resten av anlegget, eller hva lytteren ønsker eller vil høre.

  Mvh Palle

 10. #9
  Bransjemedlem Endpoint Audio's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2013
  Sted
  Tønsberg
  Innlegg
  612
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  9
  Vel - det var ikke ment som en negativ kritikk, kun en observasjon etter å ha hatt disse selv et par år. Har hatt disse på temmelig kostbart og anerkjent utstyr og det har ingenting med feil å gjøre hverken når det gjelder høyttaleren i seg selv eller utstyret som er brukt på det. Må også nevne at jeg kjørte en integrert Sonos forsterker på disse og de spilte rock som bare det. Snakker vi klassisk musikk, transientgjengivelse og skalering så er de for små uansett - noe nesten enhver høyttaler vil være når det kommer til klassisk.

 11. #10
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Mar 2015
  Innlegg
  40
  Tagget i
  0 Innlegg
  Prisliste lagt inn og på dacapohifi.no


  http://dacapohifi.no/wp-content/uplo...-Prisliste.pdf

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed