PBN Audio lansererer på CES 2007 i disse dager to nye high-end høyttalere med norske spesialutviklede SEAS-elementer, som på sett og vis representerer to ytterligheter innen høyttalerdesign, men like fullt deler en rekke mange karakteristika som kjennetegner *en hver MONTANA høyttaler:

Den ene ytterligheten er flaggskipmodellen MONTANA Master Reference, en gigantisk høyttalerkonstruksjon som veier et halvt tonn paret, som du kan se bilder av og lese mer om her:

http://www.highend.no/Nyheter.html

Den andre ytterligheten, som henvender seg til det store musikkelskende publikum, er den nye MONTANA Mini Monitor, som koster cirka US Dollars 2150 inkl. sales tax i USA, og som vil bli priset til omtrent det samme, eller faktisk noe lavere enn dette, her i Norge.

Info./bilder: http://www.highend.no/minimonitor.html

HighEnd ønsker å legge prisnivået på et slikt nivå for at MONTANA Mini Monitor - og virkelig naturtro lydgjengivelse - skal bli oppnåelig for de aller fleste musikkelskere (og hjemmekinoentusiaster, for den del). Ikke av "veldedighet", men for å rekruttere enda flere musikkelskere til den verden av musikalsk realisme som MONTANA Loudspeakers byr på.


En ny test fra Danmark av den litt større MONTANA Monitor gir indikasjoner på hva som også kan forventes av MONTANA Mini Monitor:

http://www.hifi4all.dk/content/templ...=1463&zoneid=3

Du vil bli forbløffet over MONTANA Mini Monitor sitt raffinement, oppløsning, store lydpanorama, dynamiske snert og bassutstrekning.

Hvis du er i tvil om vi bruker for store ord, så ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende demonstrasjon! *


Med vennlig hilsen,

HighEnd
Tel. 992 54862
kontakt@highend.no