Hi-Fi World anmelder Audio-Technica 700-series

Ph15_.jpg


"Can a moving magnet cartridge get close to a moving coil that costs much more? Audio Technica's three new 700 series models show they can, thinks Noel Keywood"

"All three of Audio-Technica's new top-of-range moving magnet cartridges[...] perform wonderfully. They track well, produce far less distortion than all rivals and sound sparkingly clean, clear and forthright"


Audio-Technica introduserte et helt nytt utvalg MM-pickuper ved starten av året. 700-serien er toppserien i MM-sortimentet, og teller tre modeller. Hi-Fi World har testet alle de tre modellene og konkluderer med at dette kort og godt er glimrende pickuper som gir bortimot uovertruffen valuta for pengene. Alle de tre modellene får full pott og 5 "stjerner."

Som alle pickuper fra Audio-Technica sporer de uovertruffent, plukker opp svært lite overflatestøy og leverer et nøytralt og ærlig lydbilde.

Hi-Fi World trekker spesielt frem VM750SH, men utroper også den rimeligste modellen VM740ML til "best value, because the price difference hardly reflects its small loss of quality against the 750SH and 760SLC"

Vi har alle modellene som fast lagervare.
Klikk her for å se 700-serien på Platekompaniet.no


700-SERIEN
Toppmodeller utstyrt med et hus av aluminiumlegering, som demper uønskede vibrasjoner og legger til rette for den svært høye lydkvaliteten fra seriens ulike “line contact”-nåleslipinger.

De tre modellene i 700-serien har kompatible, utskiftbare stifter. Man trenger dermed kun å skifte stift for å bytte eller oppgradere mellom de ulike modellene.

Audio-Technica VM760SLC – kr 6990,-
Ny toppmodell som introduserer et nytt toppnivå i Audio-Technicas MM-sortiment. Denne er utstyrt med en naken Special line-stift, som er betegnelsen man finner igjen i toppmodellene i Audio-Technicas Moving Coil-utvalg.

Audio-Technica VM750SH – kr 4290,-
Samme basiskonstruksjon som VM760SLC, men denne er utstyrt med en stift med Shibata-sliping. Denne er arvtageren til AT150Sa, som vi mente var markedets beste MM-modell frem til den gikk ut av produksjon ved slutten av fjoråret.

Audio-Technica VM740ML – kr 3290,-
Basert på samme basiskonstruksjon som de to modellene over, men på denne finner man en naken MicroLine-sliping, som man også finner igjen på den velrenommerte MC-modellen AT33PTG/II. En soleklar kandidat til å bli en ny ener i denne attraktive prisklassen.
 
Sist redigert:

Kommentarer

Informasjon om bruker

Platekompaniet
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
31
Link til alle artikler
65
Platekompaniet sine annonser
Bransjenyheter
Audiofil vinyl - 15% rabatt

Audiofil vinyl - 15% rabatt

  • 5
Vi har for tiden opptil 15% rabatt på over 500 audiofile pressinger i de fleste sjangre, fra labler som Speakers Corner, Pure Pleasure og Reference Recordings. Dette tilbudet gjelder t.o.m...
Fortsett
Bransjenyheter
Musikkhelg med 25% rabatt

Musikkhelg med 25% rabatt

  • 0
Nå er det musikkhelg i nettbutikken, og du får 25% rabatt på et enormt utvalg vinyl, CD, musikkfilm, platespillere og vinyltilbehør. Totalt har vi over 55 000 varelinjer på tilbud. Tilbudet...
Fortsett
Bransjenyheter
Vi forlenger tilbudet på Audio-Technica

Vi forlenger tilbudet på Audio-Technica

  • 3
Dette eksklusive nettilbudet har vært så populært at vi forlenger det med én ekstra uke. Dermed kan du fortsatt sikre deg 20% rabatt på et stort utvalg pickups, platespillere, vinyltilbehør og...
Fortsett
Bransjenyheter
20% rabatt på Audio-Technica

20% rabatt på Audio-Technica

  • 0
Eksklusivt nettilbud: I en begrenset periode gir vi 20% rabatt på et stort utvalg pickups, platespillere, vinyltilbehør og hodetelefoner fra Audio-Technica. Tilbudet gjelder t.o.m. mandag 1...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio-Technica fornyer budsjettklassikeren AT-95

Audio-Technica fornyer budsjettklassikeren AT-95

  • 19
I 2012 kåret Fidelity en pickup til under 400 kroner til et av tiårets beste hifi-produkter. I den forbindelse skrev Gunnar Brekke følgende om Audio-Technicas smått legendariske AT-95E: "At-95 har...
Fortsett
Bransjenyheter
Nytt vinyltilbehør fra Audio-Technica

Nytt vinyltilbehør fra Audio-Technica

  • 0
Som mange vet har Audio-Technica vært verdens største produsent av pickuper siden midten av 1970-tallet. I vinylens gullalder besto også vareutvalget også av tonearmer og en rekke...
Fortsett
Topp Bunn