Navn:      ma-silver-6g.jpg
Visninger: 247
Størrelse: 76.0 Kb

Bestselgeren har blitt enda bedre
Vi har gleden av å presentere Monitor Audios bestselgende høyttalerserie i ny og oppgradert utgave. Alle modellene er fullstendig redesignet og kan by på enda mer dynamikk, engasjement og større presisjon.

Flaggskip-teknologi
Monitor Audios nye Silver-serie er sjette generasjon av deres prisvinnende høyttalere. For å ta ytelsen til nye nivåer har de hentet teknologi fra deres flaggskip Platinum II.

Bedre oppløsning og lavere forvrengning
Alle nye Silver modeller benytter den nyutviklede 25mm Gold-dome diskanten som har vesentlig lavere forvrengning enn tidligere. Dette gir høyttalerne større oppløsning og enda bedre presisjon. Monitor Audios proprietære C-CAM teknologi benyttes i samtlige bass og mellomtone elementer og de har blitt oppgradert med det nye DFC opphenget som sørger for at høyfrekvens forvrengning som oppstår i elementet blir dempet og kontrollert.

En ny standard innen kabinettproduksjon
De nye kabinettene er utviklet i samarbeid med National Physical Laboratory. En presisjonslaser benyttes for å lokalisere kabinettresonanser slik at man kan plassere den interne forsterkningen mer presist. Resultatet er et mer robust kabinett som farger lyden minimalt.

Høyttalerne kommer i flere typer trefinér, i blank pianolakk og også i silkematt hvit.


Les mer her