Navn:      Naim Roon ad fb.jpg
Visninger: 316
Størrelse: 34.7 Kb

Roon har det siste året tatt markedet med storm! Den elegante server- og appløsningen som tar musikkbiblioteket ditt til nye nivåer streames nå bitperfect til Naim Uniti Atom, Star og Nova!

Om Roon og «Roon ready»

Roon bretter ut favorittmusikken din som et digitalt magasin med konsertdatoer fra artistene, lokale filer integrert med filer fra TIDAL, artistfoto, biografi, sangtekst og komponister. Alt linkes effektivt sammen automatisk i en brukervennlig og søkbar interface.
Den samme linken foregår altså mellom de lokale filene dine og utvides til det enorme biblioteket til TIDAL slik at du kan søke videre og oppdage ny og gammel musikk.

Roon lanserer senere i høst/vinter to egne high-end servere kalt Nucleus og Nucleus+ for å kjøre Roon på best og enklest mulig måte, men softwaren kan også installeres på PC`er med MAC/Windows eller Linux som OS. Alt styres naturligvis fra en fantastisk app for mobil og nettbrett! Roon hardware vil distribueres av Multirom AS, mer info kommer!

Når nye Naim Uniti nå er Roon ready betyr det at Roon oppdager Naimenhetene automatisk og kobler direkte uten noen form for konfigurering. Overføringen er bitperfect og man vil med Roon få en rekke DSP-muligheter å sende over til Naimen inkludert en meget god paragrafisk rom-EQ! I tillegg vil Roon kunne synkronisere Naim Uniti med andre enheter som har airPlay slik som Naim Mu-so i multirom party modus.
Bonusene er altså mange og Naim ønsker som alltid å gjøre brukervennligheten enklest mulig og la deg selv avgjøre hvordan det skal spilles musikk!

Roon kan lastes ned og prøves gratis i 14 dager fra www.roonlabs.com - Besøk www.naimaudio.com for mer info om Roon med Naim.

Mvh Multirom AS
www.multirom.no