Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Nyhet: GRAND PRIX AUDIO Parabolica Turntable

  1 Kommentarer Av High_End - 31.08.2017 13:18
  HighEnd har gleden av å introdusere den helt nyutviklede GRAND PRIX AUDIO Parabolica Turntable for nordiske kunder.

  Dette er en svært mye rimeligere platespiller enn flaggskipmodellen GRAND PRIX AUDIO Monaco V2.0, men som likevel byr på teknologiske og lydmessige attributter som minner om den langt dyrere modellen. Innovasjon, presisjon, enkel betjening og fremfor alt fokus på maksimal ytelse er det som betegner GRAND PRIX AUDIO Parabolica Turntable.

  Prismessig ligger denne i produksjonslandet USA på USD 16500 pluss US Sales Tax. HighEnd har valgt å legge utsalgsprisen på svært konkurransedyktige kr 159900 i Norden, frakt inkludert. Tonearm er ikke inkludert, men ulike typer kan leveres i tillegg. TriPlanar er blant produsentens anbefalte tonearmeer til Parabolica Turntable, men vinylspilleren kan leveres med ulike tonearm-plattformer etter kundens ønske.

  Parabolica Turntable er tilgjengelig som "Silver Version", som avbildet, og som "Black Version", det vil si i helsort utførelse. Den kan mot et pristillegg utstyres med APEX Footers og/eller en Formula Platform.

  Home | HighEnd / HighEnd
  kontakt@highend.no
  Tel. 4516 4568
  Vedlagte bilder  
  Siste redigert av High_End; 31.08.2017 kl. 19:27.

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjeaktør High_End's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  99
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Det kan tilføyes at det aller første eksemplaret av den splitter nye GRAND PRIX AUDIO Parabolica Black Version i disse dager klargjøres for forsendelse til en norsk HighEnd-kunde. HighEnd kommer etter hvert tilbake med en rapport etter at GPA Parabolica har blitt installert i kundens high-end-audiosystem! :-)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed