AudioAktøren til Oslo, Akershus og Østfold i helgen. Hjelper deg med matching/kabler

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Chord Sarum S A.png

    Vi skal til kunder i Oslo, Akershus og Østfold for å levere varer fredag den 18. og lørdag den 19. august. Om du bor i dette området, kan du nå bestille varer hos oss og få dem fraktfritt levert på døren i løpet av helgen. Dersom det er noen av våre produkter som du ønsker å prøve hjemme i ditt eget anlegg, bør du kontakte oss snarest. Vi har en mengde ferdig innspilte CD-spillere, forsterkere, høyttalere og kabler som du kan få prøve. Vi har over 20 års erfaring med å hjelpe kunder med riktig matching. Vi har i løpet av disse årene funnet frem til noen få produkter som det har vist seg at det er lett for de fleste kunder å lykkes med.

    Flere av disse produktene kan du se nederst på denne siden.

    Det hjelper ikke å kjøpe Hi-Fi produkter og kabler, som har fått topp tester, dersom de ikke passer sammen, eller ikke passer til akustikken i rommet.

    Mange kjøper kabler uten først å ha testet dem i sitt eget anlegg. Kabler har forskjellige egenskaper. Noen kan gi knivskarpe detaljer og super dynamikk, men samtidig gi en slank bass-gjengivelse og hard "klinisk" lyd i toppen. Andre kabler kan gi feit, dårlig definert "puddingbass" og begrenset med detaljer, men kanskje gi en varm og musikalsk lyd. I noen anlegg er det ikke så lett å høre forskjell på en del kabler, mens i andre anlegg kan riktig valg av kabler være helt avgjørende, for å få den lyden du har drømt om.

    Ta kontakt snarest og fortell om hva du synes er bra med den lyden du har nå - og hva du vil skal bli bedre. Så kan vi forsøke å hjelpe deg til å lykkes med en forbedring. Dersom du bor i Oslo, Akershus eller Østfold, kan vi ta med kabler til deg i helga som du kan prøve. Om du bor et annet sted i landet, kan vi sende til deg. Vi låner gjerne ut to eller tre sett, i forskjellige prisklasser. Slik at du selv kan vurdere hvilke som passer best i ditt anlegg. Noen ganger er det de billigste kablene som fungerer best, men vi bistår deg, slik at du kan finne ut av dette.

    De kablene som du ser på bildet øverst her er kostbare, men noen av våre kunder har anlegg til mange hundre tusen kroner - og til og med millionbeløp. Så om en slik kunde hører at vedkommende får en klart bedre musikkopplevelse med signalkabler til over kr 20.000,- så kan det for denne kunden være aktuelt å kjøpe slike kabler. Men vi har kabler fra noen hundre kroner og i de fleste prisklasser.

    Siden kabler har forskjellige egenskaper, har vi flere kabelmerker. Slik at vi kan være i stand til å bistå flest mulig kunder med å finne kabler som passer i anlegget.

    Les mer på våre to nettsider, som du kommer inn på ved å klikke her:

    Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
    Denne siden er mest oppgradert og øverst på siden finner du en link til vår enorme prisliste. Der de fleste av de merkene som vi importerer og forhandler står oppført i alfabetisk rekkefølge. Ikke se deg blind på prisene, men ta kontakt med oss for å få et tilbud. Vi sender FRAKTFRITT til kunder over hele landet.

    Audioaktøren

    Vår butikk er i Storgata 22 i Horten.

    For å bestille varer, eller avtale hjemlån, ta kontakt med en av oss:

    Hallvar M. Rostad
    Salgssjef
    E-post: hallvar@audioakt.no
    Mobil: 928 95 773
    Butikk: 33 07 44 11

    Terje Nilsen
    Innehaver
    E-post: terje@audioakt.no
    Mobil: 907 62 967
    Butikk: 33 07 44 11


    Her er noen av de få produktene, som vi over tid har sett at mange kunder lykkes med. Samt noen nye produkter.
    Priser finner du på denne nettsiden: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

    SIGNALKILDER:
    En god signalkilde gjør det MYE lettere å bygge opp et anlegg som kan gi super lyd.

    Dr. F, Firebird.jpg

    Dr. Feickert Firebird
    Hos oss er det innehaveren av AudioAktøren, Terje Nilsen - og Terje Heide-Bjørndal i butikken i Horten, som er spesialister på platespillere.
    Riktig valg av drivverk, arm, pickup og platespillerforsterker er helt avgjørende for at platespilleren skal passe inn i resten av anlegget.
    Kontakt oss for å få råd.

    Acoustic Solid_Classik-Wood-Black_2016.jpg

    Acoustic solid Classic Wood Black
    Dette er platespillere av særlig høy kvalitet, som produseres i Tyskland. Vi er norsk importør.

    E.A.R 324-2.jpg

    EAR 324, platespillerforsterker
    Dette er den platespillerforsterkeren som vi ser at flest kunder er fornøyd med.
    Høy prisklasse. Se våre nettsider! Men EAR har noen andre platespillerforsterkere som ligger mellom 10 og 20.000,-

    CEC.jpg

    C.E.C. TL 0 3.0, CD-drivverk

    CEC CD5, B.jpg

    C.E.C CD 5, CD-spiller

    PrimaLuna Classic C#106B946 (2).jpg

    PrimaLuna Classic, CD-spiller

    AMR CD-777 SE.jpg

    AMR CD-777 Signature Edition, CD-spiller

    AMR DP-777 SE, S.jpg

    AMR DP-777 Signture Edition, High-End DAC

    AMR DP-777 SE, bak.jpg

    AMR DP-777 Signature Edition, High-End DAC


    INTEGRERTE FORSTERKERE:
    Vi har i mange år forsøkt å finne forsterkere som kan gi super lyd i forhold til pris.

    Exposure 3010S2 D, SILVER.jpg

    Exposure 3010S2 D
    Beste testkarakter noen sinne i Hi-Fi Choice. Exposure ble etablert i 1974 av John Farlow, som var lydteknikker for Pink Floyd og Jethro Tull.

    Exposure XM5.jpg
    Exposure XM5, sort.jpg

    Exposure XM5
    Her avbildet i både TITANIUM og SORT.
    Ny forsterker med innebygget DAC og riaa for både MM og MC pickup. Vi bruker den bl.a. på våre store Spendor SP100 med 12 tommers bass-elementer.

    Sugden A21 S. D.jpg

    Sugden A21 Siganture.jpg

    Nye Sugden A21 Signature.
    Her avbildet både i TITANIUM og GRAPHIT. Leveres også i SPECIAL ALL BLACK STEALTH FINISH.
    REN KLASSE A forsterker! En helt eksepsjonell forsterker.

    PL DiaLogue Premium_L (2).jpg

    PrimaLuna DiaLogue Premium
    Skribenter i Stereophile og The Absolute Sound har i mange år undret seg over at det er mulig å produsere rørforsterkere av så høy kvalitet til de prisene som PrimaLuna opererer med. De får stadig topptester i USA. Perfekt for deg som lenge har hatt lyst på en rørforsterker, men som er redd for å få problemer. Vi har lang erfaring med PrimaLuna og har et serviceopplegg som gjør at vi kan bistå kunder over hele landet på en best mulig måte.


    FORFORSTERKERE:
    Mange bruker enormt mye penger på store effektforsterkere, men velger ofte en forforsterker som ikke formidler musikken på en bra nok måte.
    Vi har et stort utvalg av forforsterkere i alle prisklasser, men vi mener at måten forforsterkeren formidler musikken på er SÅ viktig, at har har vi valgt å presentere våre to favoritter, selv om de ligger i en relativt høy prisklasse. Dersom du har en god signalkilde og en av disse forforsterkerne, vil du kunne få super lyd med en relativt rimelig effektforsterker fra Exposure og relativt prisgunstige høyttalere fra Harbeth, Spendor, Triangle, eller andre gode høyttalere i prisklassen 15 - 35.000,-

    AV Eclipse, BC.jpg

    Audio Valve Eclipse
    Kåret til: "BEST SOUNDING HIGH END AUDIO PRODUCTS" når de som skriver tester i amerikanske Stereophile skulle bli enige om hvilke produkter de hadde likt best.
    En av våre absolutte favoritter.

    EAR 912.jpg

    EAR 912
    Dette er først og fremst en High-End platespillerforsterker, men med innganger for flere andre signalkilder. Det er mange forforsterkere på dette prisnivået som får topp tester, men det som er spesielt med 912 er, at når kunder får høre den analoge lydkarakteren som denne har, så sier de gjerne: "DETTE er den lyden jeg i alle år har søkt å finne." Et unikt produkt!


    EFFEKTFORSTERKERE:

    Exposure 3010S2 power, S.jpg

    Exposure 3010S2
    Ser uskyldig ut, men kan drive tungdrevne Magnepan høyttalere. Latterlig lav pris. Se prisliste på: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

    sUGDEN fba 800, Graphit.jpg

    Sugden FBA 800
    REN KLASSE A! Den effektforsterkeren som vi bruker mest selv. Vi brukte den på vår tur i februar, opp til Gjøvik og Trondheim og nedover langs kysten via Førde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn og Fredrikstad.

    PL_HP_Power_black_TAS (2).jpg

    PrimaLuna DiaLogue Premium HP
    Kåret til "2017Editors' Choice" i selve "Bibelen" for analog-frelste, The Absolute Sound i USA. Du kan starte med å kjøpe denne stereo-forsterkeren. Senere kan du kjøpe en til - og bare slå over en bryte, så har du to monoblokker med voldsomme krefter. 192 w! For deg som har høyttalere som er for tunge å drive for vanlige rørforsterkere.

    AV Eclipse og Challenger 250.jpg

    Audio Valve Challenger 250
    Tyske rør-monoblokker med en ytelse på opp mot 300w og en helt vidunderlig lydkarakter. Vi brukte dem på vår tur langs kysten i februar og på Gøteborg-messa høsten 2016. Noen svensker mente at vi hadde messens beste lyd, selv om vi hadde et rom med vanskelige akustiske forhold.


    KABLER:
     
    Sist redigert:

    Kommentarer

  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…

Informasjon om bruker

moto
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
54
Link til alle artikler
427
moto sine annonser
Bransjenyheter
Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen mandag 30/10

Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen mandag 30/10

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår egen bil! Har du innbytte? Vi tar også med tilbake innbytteprodukter som mangler emballasje. Da vi benytter egne transportmadrasser og myke...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen torsdag 27. juli

Mala Audio kjører ut varer til kunder i Mjøs-regionen, Glomdalen, Hadeland og Oslo-regionen torsdag 27. juli

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår egen bil! Har du innbytte? Vi tar også med tilbake innbytteprodukter som mangler emballasje. Da vi benytter egne transportmadrasser og myke...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio i Asker og Arendal kjører ut varer til kunder på Sørlandet og Vestlandet 13. - 15. juli

Mala Audio i Asker og Arendal kjører ut varer til kunder på Sørlandet og Vestlandet 13. - 15. juli

  • 0
Gjelder også kunder, som vi kan kjøre innom i Vestfold og Telemark, på veien sørover. Avreisen fra vår butikk i Asker er flyttet fra fredag den 14. juli, til allerede i morgen, torsdag den 13...
Fortsett
Bransjenyheter
Påske-utkjøring av varer til kunder i Østfold og hele Oslo-regionen FØR skjærtorsdag

Påske-utkjøring av varer til kunder i Østfold og hele Oslo-regionen FØR skjærtorsdag

  • 0
Nyt synet av bilen fra Mala Audio som rygger inn mot din dør, med godsaker du kan kose deg med å pakke ut og koble opp i påsken. Bestill nå og få varene levert på døren før skjærtorsdag! Har du...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio har utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen, Solør, Hadeland og Oslo til helga

Mala Audio har utkjøring av varer til kunder i Mjøs-regionen, Solør, Hadeland og Oslo til helga

  • 0
Bestill nå og få varene levert på døren med vår bil. Som tar med innbytte, om du har det. Vi kan også ta med innbytteprodukter uten emballasje. Vi har allerede bestillinger på varer som skal...
Fortsett
Bransjenyheter
Gratis levering på døren med vår bil, til kunder i Mjøsregionen og HELE resten av Østlandet, i ROMJULEN

Gratis levering på døren med vår bil, til kunder i Mjøsregionen og HELE resten av Østlandet, i ROMJULEN

  • 0
Se bilder av butikken vår i Asker og vårt enorme utvalg her: www.malaaudio.no Vi har allerede bestillinger på varer som skal leveres i Mjøsregionen. Butikken er på 700 "audiofile kvadratmeter"...
Fortsett
Topp Bunn