Chord Cables er englands mest solgte kabelmerke! Endelig er de å finne i Norge - disse uovertruffent musikalske kablene har vunnet masse interesse rundt om i verden. Chord er referansekablene til bla hifi+ i England - og de er ikke alene. Omtalene fra alle verdens hi-fi blader har vært overveldende positive.

Hvorfor er Chord kabler bestselgeren i England? Og hvorfor vinner det ut alle tester i media? Jeg vil nevne noen viktige suksessfaktorer til det;

Pris.
En av hovedgrunnene til at Chord er en definitiv bestselger er de fornuftige prisene. Rimeligste Chord signalkabel koster 450kr for et stereo sett - dyreste ender på 11'990 - det finnes 12 modeller mellom disse!
På høyttalerkabelsiden finner vi priser fra 50kr/m til 10'990 for et komplett 3m sett. her finnes også omlag 10-12 varianter i mellom - noe for ethvert budsjett.

Sortiment.
Chord er en totalleverandør av kabler og leverer kabler til alle slags lyd og bilde formål. scart, hdmi, digital, rca, BNC, XLR - you name it...alle som trenger en kabel stump trenger en Chord kabel stump...

Musikalitet.
Dynamikk - dynamikk - dynamikk - dette er noe en kabel pr definisjon ikke kan ha men den kan ha evnen til å slippe den gjennom i større eller mindre grad - Chord er enestående her! Dette forent med totalt ufarvet klangbalanse gjør Chord til en vinner! Hvordan: overlegent god skjerming i alle kabler! (slik som prestigemerker som Nordost, kimber osv ikke benytter før man er oppi svimlende prisklasse - hvorfor svimle når man har Chord...?)

Kobinasjonen av utvalg, pris, fleksibilitet og kvalitet er unektelig vinnende.

Jeg har nylig tilbragt 3 dager på den flotte fabrikken til Chord i England og latt meg facinere av hvordan alle kabler lages for hånd av dyktige fagpersoner. Jeg er meget glad for å kunne representere Chord i Norge. Flere forhandlere ligger allerede inne med ordrer hos oss - Chord er meget snart å finne i butikker rundt om i Norge. Spør din forhandler!

www.chor.co.uk

Mvh,
Trond Seland
Maxwell Import
tlf 92065774
www.maxwellimport.com (blir snart oppdatert)

Chord og proffene...
PS! en liten kuriositet til slutt - de fleste ansatte på Chord fabrikken er musikere og som seg hør og bør har de utviklet en gitarkabel - den er uovertruffent bra - jeg bruker den selv på min egen jazz gitar meg fantastisk fin lyd som resultat (via VOX rør forsterker selvsagt). Denne kabelen gav vi også til Vidar Busk og Amund Maarud - to av norges hotteste gitarnavn! Disse to har nå forelsket seg i Chord kabler og det vil nå være skrevet på alle deres fremtidige album at de benytter Chord kabler til innspillinger - de vil også være å se i våre fremtidige annonser for Chord kabler med uttalelse og bilde!

Mark Knopfler er visst også med i denne gjengen og han benytter Chord til sin private hifi også! (det er et beskjedent anlegg til ca 2 mill NOK)