Navn:      2017-07-osd-black_1400x.progressive.jpg
Visninger: 292
Størrelse: 38.2 Kb

Det er mange som ønsker god lyd på kjøkkenet, badet, soverommet eller andre steder i huset, men som ikke har plass til eller lyst til å dekorere rommet med tradisjonelle høyttalere. Fortvil ikke, drømmen trenger ikke stoppe der. Innbyggingshøyttalere har kommet veldig langt når det gjelder lydkvalitet, og selve monteringen er slett ingen heksekunst.

Vi har laget en liten guide som går gjennom det du må tenke på, samt en demonstrasjonsvideo hvor vi viser hvor enkelt dette er.

Sjekk ut vår sommerkampanje hvor vi gir deg 20% rabatt på alle innbyggingshøyttalere fra OSD Audio.

Klikk her for å lese mer om kampanjen og våre Tips og Trisk for installasjon av innbyggingshøyttalere.

https://youtu.be/RMqG-nkke0Q

BLACK-serien er en serie med høykvalitets innbyggingshøyttalere produsert av Optimal Speaker Design. De er designet for å gi en sømløs montasje for å tilfredsstille de mest kresne huseiere og AV-installatører som krever det ypperste innen estetikk og lydkvalitet.

Navn:      2017-07-osd-livingroom.jpg
Visninger: 289
Størrelse: 71.1 Kb

BLACK-produktene er oppbygget med unike egenskaper og teknologier som gjør dem pene, enkle å montere og solide, samtidig som de leverer en naturtro lydkvalitet som man normalt finner i gode gulvstående høyttalere. BLACK-serien har modeller som passer alle typer lyd og hjemmekinoinstallasjoner, de kommer i 3 nivåer; Acoustic, Performance og Reference. BLACK-serien selges gjennom forhandlere med god kunnskap til AV-installasjon for å sikre et best mulig sluttresultat hva gjelder ytelse og design.

Navn:      2017-07-osd-speaker_large.jpg
Visninger: 291
Størrelse: 13.1 Kb