Fryd Hi-Fi

Håkon_Rognlien

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
6.713
Antall liker
11.165
Torget vurderinger
2
Hei!

Undertegnede starter en ny, uavhengig Hi-Fi-forretning i Asker, planen er å åpne 15. januar, men fortsatt er det en viss usikkerhet knyttet til bredbåndstilknytning, noe som kan komme til å forsinke prosessen litt. Hjemmesiden er under arbeid, vi vil informere her når den er oppe.

Fryd Hi-Fi Ltd vil selvsagt ha musikkglede og dynamikk som fokus, det burde neppe komme som en overraskelse at Klipsch blir hovedmerke på høyttalersiden. Ettersom vi er inne på høyttalere, det er  også meningen å føre Audio Pro grunnet deres fordelaktige priser og utvalg innen design (WAF, vet dere.... ;)), mens i mer retning av high-end gjenstår enda noen detaljer, men Response er nok et hett tips her.
Vi vil også gjerne nevne at vi vil ha fasiliteter for å demonstrere Klipsch' innbyggingshøyttalere.

På elektronikksiden vil vi i hovedsak levere merker som Copland, GamuT, Rotel og Marantz, men vi har også et par meget spennende merker vi spesielt gleder oss til å demonstrere og levere.
Naim er et slikt merke. Med sin rytmiske og lekne spillestil er dette som skapt for Fryd og musikkglede, og vi håper med dette at Naim-menigheten øker i omfang... :)
Videre kan vi med stolthet og glede meddele at vi har inngått en avtale om å selge Audio Note's produkter i Fryd Hi-Fi! :D Dette merket baserer seg helt og holdent på rørkretser og egne "sære" ideer, noe som uten unntak låter helt nydelig. Sammen med Klipsch eller fabrikkens egne høyttalere er Audio Note ren Fryd for øregangene!
Et par andre merker som får high-endernes ører til "å løpe i vann" ;) er Krell og Audio Research; prestisje, eierglede og godlyd er garantert! Fryd kommer til å demonstrere disse merkene, men de blir nok ikke normale lagervarer, i det minste ikke innledningsvis.

På platespillersiden vil dere kunne finne Pro-Ject og Audio Note, de fleste vil kunne få dekket sine behov med disse merkene.

Marantz vil være bærebjelken innen surround, men vi kommer også til å levere mer avansert utstyr, som eksemplevis kombinasjonen av Copland 5-kanals pre og power. Bilde blir ikke et satsningsområde, men vi vil levere dette på bestilling til svært konkurransedyktige priser.

Vi vil ellers kunne skaffe de fleste merker på bestilling, dersom kunden har et ønske om et produkt vi normalt ikke fører.

En viktig del av vårt konsept er fri levering i Akershus, Oslo og Drammensområdet, mange er i dag ikke glade for å koble opp og stille inn verken hi-fi eller surround, hos Fryd Hi-Fi er det en del av leveransen om kunden ønsker det.

Ved oppstart befinner vi oss i et litt "bortgjemt" lokale i Heggedal utenfor Asker, men vil i løpet av sommeren/ høsten flytte inn til Asker sentrum i nybygde lokaler. Kart over nåværende plassering finner du her:
http://www.opplysningen1881.no/Kart...llenveien&area=Asker&gabix=184_6636471_243947

Vi vil oppdatere denne tråden om eksakt åpningstidspunkt og annen info når dette foreligger. Vi håper vi med etableringen av denne forretningen kan bidra til å øke musikkglede og kunnskaper om god musikkformidling i hjemmet! :)

Mvh
Håkon Rognlien
Innehaver Fryd Hi-Fi

PS: Jeg er ikke lengre å anse som produkttester i Fidelity, men vil muligens bidra med enkelte artikler uten direkte relasjon til produkter. Knut Vadseth og undertegnde er i dialog om mulige alternativer her.
DS
 

Vermin

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.09.2006
Innlegg
6.999
Antall liker
5.918
Sted
Bjerkreim
Torget vurderinger
45
Sv: Fryd Hi-Fi

Flott hjemmeside, flotte produkter. Nå gjenstår bare og se butikken. Skal nok se jeg stikker innom neste gang jeg nærmer meg tigerstaden.

Flott med komplette platespillere med PU og arm for oss som ikke skjønner stort av hvordan det hele skulle vært satt sammen
 

Håkon_Rognlien

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
6.713
Antall liker
11.165
Torget vurderinger
2
Fryd Hi-Fi endrer konsept!

Vi vil arbeide med base i et show-room i Asker, og ikke være låst til normale åpningstider. Ring for avtale. Vi vil også ta med utstyr ut til kunden, for demonstrasjon av utstyr i det miljøet det skal benyttes.

Hvorfor komme til butikken når butikken kan komme til deg?

Fryd HI-FI
Mobil: 90 27 93 34
E-post: dynamikk@frydhifi.no
www.frydhifi.no
 

HCS

En vanlig fyr fra bygda..
Ble medlem
22.02.2007
Innlegg
26.719
Antall liker
32.599
Sted
Nesten Gjøvik..
Torget vurderinger
28
Hvor store geografiske avstander tenker du å tenke? Bare så vi vet det :)
 

Håkon_Rognlien

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
6.713
Antall liker
11.165
Torget vurderinger
2
HCS skrev:
Hvor store geografiske avstander tenker du å tenke? Bare så vi vet det :)
Prøver å være fleksibel, og setter vel ingen klar grense. Rent praktisk begrenser det seg jo selv, men jeg går ut fra at i spesielle tilfeller klarer vi det utrolige! :)
Men uansett vil en strekning på inntil 2 timer én vei være relativt problemfritt. Så får vi se hvordan det utvikler seg, og vurdere ettersom erfaringene bygger seg opp!

Mvh
Håkon Rognlien
 

bambadoo

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
11.10.2002
Innlegg
22.129
Antall liker
10.592
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
16
Om Frydhifi tilfeldigvis er på Vestlandet og i Haugalandsregionen så er de hjertelig velkommen til et "hjemmebesøk" hos meg. Enten med medbrakt utstyr eller ikke :)
 
Topp Bunn