Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hør noen av de beste produktene fra AudioAktøren, Horten hos Erdal Stereo i Hordaland

  0 Kommentarer Av moto - 13.05.2017 12:26
  Navn:   AMR CD-777 SE.jpg
Visninger: 712
Størrelse: 65.4 Kb

  Bildet viser AMR CD-777 Signature Edition, som nå er ferdig innspilt og som du kan få høre hos Erdal Stereo på Askøy utenfor Bergen. Da vi hos AudioAktøren i februar reiste opp til Trondheim og langs hele kysten sørover, via Førde, Bergen, Askøy, Stavanger, og flere andre byer, helt til vi avsluttet i Fredrikstad, brukte vi tre signalkilder. En Dr. Feickert platespiller, en PrimaLuna CD-spiller med rør - og denne CD-777 Signature Edition CD-spilleren, som også er med rør.

  Det var mange som fortalte oss, at de var imponert over hvordan denne CD-spilleren formidlet musikken - og vi solgte to slike i løpet av turen. For oss, som elsker vinyl og gode platespillere, er det ikke mange CD-spillere som har en lyd vi liker.

  Mange tror at CD-spilleren er død, men vi leverer CD-spillere, jevnt og trutt, til våre forhandlere og kunder som besøker oss.

  De fleste som kjøper denne CD-spilleren, har gjerne en knallgod platespiller fra før og foretrekker lyden fra vinyl. Men når de får høre en CD-777 Signature Edition pleier det å gjøre et så pass positivt inntrykk, at de begynner å snakke om, at de har jo en stor samling med CD-plater og at det kunne ha vært moro og hørt mange av platene på nytt på en CD-spiller med den type analoge lyd-karakter som denne CD-spilleren har.

  Vi besøker stadig kunder som ikke er fornøyd med den digitaliserte lyden de har i anlegget. Da er det ofte bare å koble opp denne CD-spilleren og så blir musikkopplevelsen noe helt annet. Nå er det mange av disse kundene som ikke vil ha en CD-spiller, men AMR har også en High-End DAC, som heter DP-777 Signature Edition. Dette er en stor høykvalitets DAC med rør, som har samme design som CD-spilleren.

  Nå kan altså dere som bor i Hordaland få anledning til å høre denne CD-spilleren hos Erdal Stereo på Askøy. Ta kontakt for å avtale en demo på e-post: nils@erdalstereo.no eller ring: 94 29 64 36

  Priser finner du ved å gå inn på denne nettsiden:

  Erdal Stereo hjem

  CD-777 Signature Edition leveres også i SORT, slik som DP-777 Siganture Edition, som du ser nedenfor her:

  Navn:   AMR DP-777 SE, S.jpg
Visninger: 452
Størrelse: 5.4 Kb
  AMR DP-777 Siganture Edition, DAC / forforsterker med rør.

  Navn:   AMR DP-777 SE, bak.jpg
Visninger: 456
Størrelse: 5.7 Kb
  Her ser du baksiden av DP-777 Signature Edition, DAC / forforsterker

  Erdal Stereo har også tatt inn flere av våre ande favoritt-produkter, som du kan se her:
  Navn:   AV Eclipse, BC.jpg
Visninger: 449
Størrelse: 54.9 Kb

  Audio Valve Eclipse forforsterker med rør, SORT / CHROM.
  Egner seg særlig godt til bruk sammen med transistor effektforsterkere som AVI, Bryston, Electrocompaniet, Exposure, Dynamic Precision, Linn, Sugden m.fl. Den er naturligvis helt suveren sammen med Audio Valves egne rør-monoblokker. Så på turen brukte vi den sammen med Audio Valve Challenger 250 rør-monoblokker.
  Navn:   audiovalve eklipse eclipse 2.jpg
Visninger: 447
Størrelse: 57.2 Kb

  Om du har en Electrocompaniet effektforsterker, vil du kanskje foretrekke en Eclipse i SORT / GULL, slik som her.
  Navn:   Spendor SP200 rosewood.jpg
Visninger: 648
Størrelse: 62.3 Kb
  Toppmodellen til Spendor - SP200
  Erdal Stereo har disse i den eksklusive Rosewood finishen som du ser på bildet.
  Vi hos AudioAktøren besøker ofte kunder som har store høyttalere med bassport bak - og problemer med bassgjengivelsen. SP200 har store basselementer, men lukket kabinett. Dette kan være særlig gunstig for dere som har problemer med plassering av store høyttalere i stua.

  Det beste med disse høyttalerne er likevel den helt åpne og musikalske gjengivelsen.

  Mange lar seg overvelde av topp tester og flotte bilder, men elsker du mange forskjellige typer musikk, bør du ta deg tid til å besøke Erdal Stereo og LYTTE SELV til disse allsidige Spendor SP200.


  Navn:   A Serenity s.jpg
Visninger: 615
Størrelse: 5.4 Kb

  Argento Audio kabler

  Erdal Stereo har over mange år testet og forhandlet mange forskjellige kabelmerker, men foretrekker nå å bruke kabler fra Argento Audio. Kanskje du også ønsker å bli kjent med hvorfor han foretrekker disse kablene?


  Navn:   x-reference-exceptional-hifi-rack.jpg
Visninger: 418
Størrelse: 170.8 Kb
  Quadraspire har et stort utvalg av rack og andre Hi-Fi møbler.
  Rackene kan leveres med forskjellige avstander mellom hyllene. Nederst kan du for ex ha en ekstra stor avstand mellom hyllene, for å få plass til en stor effektforsterker. Høyere opp vil du kanskje ha mye kortere avstand mellom hyllene.

  Dersom du en gang senere bytter ut et produkt og ønsker å endre på en hylleavstand, er det bare å skifte avstands-rørene mellom hyllene.

  Les mer ved å klikke her: www.quadraspire.co.uk


  Fant du noe av interesse her, så ta kontakt med:

  Erdal Stereo
  Åslia 6
  5306 ERDAL
  Erdal Stereo hjem
  E-post: nils@erdalstereo.no
  Tlf: 94 29 64 36
  .
  Siste redigert av moto; 14.05.2017 kl. 11:20.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed