Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Storm Audio tar verden med storm!

  2 Kommentarer Av Intrepid-AV - 22.04.2017 16:54
  For en tid tilbake lanserte vi Storm Audio i Norge og de første kundeerfaringene har vært utrolig positive. Dette er helt enkelt fremragende produkter på alle måter. Både funksjonelt og teknisk er produktene en fryd å jobbe med, og ikke minst å lytte til! Også selskapet, som er eid av Auro Techonologies og Barco, har ytt eksemplarisk bistand i oppstarten.

  Storm Audio vokser raskt og har allerede rukket å vinne prestisjetunge priser for enestående funksjonalitet og ytelser, blant annet gikk Storm Audio av med prisen «Best of Show» på den store ISE-messen i Amsterdam nylig. Vi tør påstå at produktene holder høyere kvalitet enn flere av konkurrentene de naturlig kan sammenlignes med, og som også befinner seg i høyere prisklasser (noe vi har lang erfaring med fra tidligere).

  Porteføljen består av:
  • 16-kanals receiver med 12 x 200 Watt klasse D (Pascal) - Atmos/DTS:X/Auro3D - Dirac Live®
  • 16 og 32 kanals prosessorer - Atmos/DTS:X/Auro3D - Dirac Live®
  • Multikanals effekttrinn, 8 x 200 Watt klasse D (Pascal)

  Vi har flere produkter på lager og innrømmer hele 20% rabatt nå i en periode fremover til 17. mai slik at flere skal få mulighet til å få del i disse produktene.

  Intrepid AV
  www.intrepid-av.no


  Navn:   Storm.jpg
Visninger: 611
Størrelse: 42.5 Kb
  Siste redigert av Intrepid-AV; 22.04.2017 kl. 17:39.

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak authentic's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2007
  Innlegg
  9,117
  Tagget i
  2 Innlegg
  Den 16 kanals prosessoren der kalibreres alle kanaler med Dirac Live regner jeg med og er det mulighet å rute kanalene slik at du kan kan tilegne feks 2 subwoofer kanaler med forskjellig tidskorrigering for usymterisk plassering i ett rom? Jeg vet subwoofer kalibreringen av Dirac bruker andre algoritmer for sine korrigeringer.

  Morsomt at vi begynne å se løsninger utenfor det "vanlige" 7.1.4 Atmos gitte kanalene.

 4. #3
  Intrepid-AV
  Guest
  Det stemmer. Disse er ytterst fleksible både mht hva slags utgang man ruter til hvilken høyttaler og justeringer per kanal. Med Dirac får du unik kalibering også per subwoofer.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed