Navn:   unnamed.jpg
Visninger: 652
Størrelse: 16.8 Kb

Navn:   cary_audio_logo_w.jpg
Visninger: 629
Størrelse: 28.3 Kb
Vi har den glede av å meddele at vi har lagt til Cary Audio til vår portefølje av merkevarer. Med god erfaring fra tidligere og et godt forhold til eier av Cary Audio, var det naturlig å legge dette merket til.

Selv om vi i høyeste grad vedsetter teknologiske nyvinninger i lydens tjeneste, er det også noe ubeskrivelig ved lyden fra et godt rørbasert oppsett. Cary har noen av de mest legendariske og vellydende rørforsterkerne som finnes på markedet.

Navn:   facing left.jpg
Visninger: 659
Størrelse: 33.9 Kb

I tillegg til sine rørprodukter som i alle år har stått på en eller annen "årets produkt" eller "årets utvalgte" liste, så har Cary de senere årene satset på streaming og nye transistorbaserte forsterkere.
Siste skudd på stammen er SI-300.2d som allerede har fått mye skryt for sin lydkarakter. Her er det krefter i massevis, og flere tilkoblingsmuligheter.
Pris 65.000,-

Navn:   SI-300.2d_right_black.jpg
Visninger: 660
Størrelse: 35.8 Kb

AiOS er Cary sitt alt-i-ett system. Her har Cary samlet en rekke funksjoner i én boks.
Pris 35.000,-

Navn:   AiOS_animation.jpg
Visninger: 651
Størrelse: 32.9 Kb

Kontakt oss gjerne for mer info. salg@audiodistribution.no

Vi holder på å legge om vår nettside med nytt design og nye funksjoner. Bruk derfor Cary Audio | High-End Audio & Video Manufacturer som referanse for produktinformasjon foreløpig. Flere nyheter vil følge i tiden som kommer.

Navn:   AD Small.jpg
Visninger: 631
Størrelse: 10.5 Kb