Resultater 1 til 8 av 8
Abonnér på denne artikkelen
 1. The Archon - Testet i The Audiobeat.

  7 Kommentarer Av Endpoint Audio - 03.04.2017 14:18
  Archon, som er innstegsmodellen fra Acoustical Systems - er på ingen måte billig til 29.990,- men allikevel ikke av det dyreste.
  Dette er en pickup vi har solgt en god del av og tilbakemeldingene vi får passer godt overens med det som går igjen i testen her. Det er en utrolig allsidig pickup og den vil grave frem mye godlyd fra platesamlinga di.
  Navn:   IMG_9736.JPG
Visninger: 264
Størrelse: 83.0 Kb
  Navn:   IMG_9735.JPG
Visninger: 253
Størrelse: 29.2 Kb

  Les testen her.
  Acoustical Systems Archon Phono Cartridge - The Audio Beat - www.TheAudioBeat.com

 2. Antall kommentarer 7

  Kommentarer

 3. #2
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,686
  Tagget i
  2 Innlegg
  Kan ikke Lagga eller Rudi få låne en i noen dager også? Lettere å forholde seg til tester gjort "her hjemme", på en måte.

 4. #3
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Har ikke Audiophile allerede lekt seg med elementer fra Acoustical Systems?

 5. #4
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,686
  Tagget i
  2 Innlegg
  Hm..

  Må sjekke. Meget mulig at jeg ikke har fulgt med.

  Edit: Joda. Beklager.

  http://www.audiophile.no/nb-no/item/2130-archon

 6. #5
  Bransjemedlem Endpoint Audio's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2013
  Sted
  Tønsberg
  Innlegg
  562
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  7
  Sist gang jeg hadde en pickup til test her i landet så fikk jeg den tilbake med bøyd cantilever. Dette var en pickup til 70.000,- så jeg er litt tilbakeholden med akkurat det. Har forsåvidt ikke problem med å låne ut pickuper til potensielle kunder og har gjort dette ved flere anledninger.
  Jeg har testet den og syns den er ekstremt god - hadde jeg ikke ment det hadde jeg ikke vært interessert i merket heller. Det er vel kanskje det som er svakheten til oss som holder på med entusiastprodukter og er entusiaster selv. Ser at det er et tungsolgt argument, men det er nå sånn det er. Har jeg en mening om at mine produkter ikke vil passe med det en kunde allerede har så sier jeg det, og det er flere ganger jeg har frarådet noen å legge penger i akkurat den armen, den dacen eller den kabelen.
  Jeg har vært innom så mange butikker selv og opplevd at selgerene gir beng i hva de selger, eller ikke har anelse eller interesse for hva de selger og det irriterer meg noe så inn i helvete. De værste eksemplene er vel at kunder har blitt ledd av - enten rett i fleisen eller bak ryggen. Begge deler er like falskt. Vi som driver i "mindre" målestokk har et forhold til hva vi driver med. Og jeg tror de fleste av oss jobber med ting vi syns er spennende og vellydende - ikke hva vi kan tjene mest på.

  Så - tilbake til test opplegget. Spør om å låne eller prøve produktet hvis du er interessert. En Norsk skribent vil kun sette deg på samme sporet som en utenlandsk - og du har ingen anelse om hvordan det spiller hos deg.

 7. #6
  Æresmedlem Dazed's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Sarpsborg
  Innlegg
  19,686
  Tagget i
  2 Innlegg
  Så sant, og jeg skjønner veldig godt at det er risikabelt å både holde seg med demoutstyr og å låne bort utstyr i de prisklassene, selv på mindre ømtålig utstyr enn pickuper.

 8. #7
  ANM
  Guest
  Du har unektelig mange spennende produkter i porteføljen.

 9. #8
  Overivrig entusiast svartkeiko's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  9395 KALDFARNES
  Innlegg
  1,112
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  2
  The Archon er en meget god pickup.Det kan jeg skrive under på.Jeg valgte The Archon til fordel for VdH Frog som jeg tenkte kjøpe ny.Med Archon gjorde jeg nok det riktige valg for mitt oppsett.Den spiller svært detaljert og den har ellers alle kvaliteter som en kan ønske seg i denne prisklassen.Med mitt Trafomatic Ref.one riaa traff jeg blink.Dette riaa passer The Archon meget bra.Dessuten oser det kvalitet over denne pickup.Anbefales på det varmeste.
  Mvh Kenneth

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed