Navn:   Copy of 8c-bk-bk.jpg
Visninger: 1115
Størrelse: 15.0 Kb

Vi har den glede av å introdusere et nytt tilskudd til vårt utvalg av innovative høyttalere. Det gleder oss å kunne tilby et beredere utvalg i tillegg til fantastiske Kii THREE.

Dutch & Dutch er en ny aktør med noen veldig spennende produkter.

Dutch & Dutch 8c - Den komplette stativhøyttaler

8c er mer enn bare en stativhøyttaler. Det er et unikt akustisk konsept. Det revolusjonerende kabinettdesignet gir 8c konstant spredning fra 100 Hz og oppover. Som et resultat, er 8c overlegen de fleste andre stativhøyttalere, samt andre vesentlig større høyttalere, når det kommer til nøytralitet, presisjon, og tonal balanse.

De dype frekvenser håndteres av en forsterker på 500 watt og to 8" subwooferdrivere med lang slaglengde. Disse spiller med rommet for maksimal basspresisjon og effekt.

Pris: Fra 95.000,- pr par


Les mer her
Navn:   8c aanzichten.jpg
Visninger: 867
Størrelse: 23.5 Kb

Dutch & Dutch 8m - Sofistikert høyttaler for den kresne

8m en noe forenklet utgave av 8c, men fortsatt med innovativ DSP-kontroll. Høyttaleren er både et ideelt verktøy for kresne lydteknikere og ikke minst kresne musikkentusiaster. Den optimaliserte frontbaffel sikrer perfekt nøytral lyd, et stort lyttevindu, og fenomenalt lydbilde.

På egenhånd, er 8m i stand til å gi solid nivå ned til under 40 Hz. Hvis det ikke er nok, kan subwoofere enkelt legge til. Hver 8m har en DSP-kontrollert utgang som kan gjøre enhver aktiv subwoofer til en Clerk drevet bassmaskin.

Pris: Fra 55.000,- pr par

Les mer her
Navn:   Copy of 8m aanzichten.jpg
Visninger: 734
Størrelse: 20.9 Kb

Navn:   File png.jpg
Visninger: 727
Størrelse: 10.7 Kb