Januarsalg på Audio-Technicas 33-serie

AT33PTG_2.jpg


Audio-Technicas 33-serie har eksistert siden tidlig på 2000-tallet, men oppdages fremdeles av stadig flere entusiaster. Med den nye toppmodellen AT33Sa og andre generasjon av AT33PTG begynner denne serien for alvor å etablere seg som markedets kanskje ledende «best buy»-alternativ for de som vil ha high end til en fornuftig pris.

Det hjelper også godt at modellene har fått noe bedre internasjonal distribusjon i senere tid, etter flere år der Audio-Technica bare hadde et meget begrenset utvalg pickup’er tilgjengelig utenfor hjemmemarkedet Japan. Men fremdeles finnes f.eks. ikke AT33PTG/II på markedet i USA, og får dermed ikke hjelpen den kunne ha fått av flere anmeldelser og omtaler.

Arve Åheim i Audiophile.no har nylig testet AT33Sa og AT33PTG/II og skrev blant annet dette: «Du må seie frå om du kjem over andre pickupar som kanskje kan måle seg med desse i prisklassen. Eg veit iallfall ikkje om nokon betre.» Hele testen kan du lese på Audiophile.no.

I likhet med andre store japanske teknologiprodusenter, har Audio-Technica alltid siktet seg inn mot et stort og bredt marked. Dette betyr et også når kvaliteten går langt oppover, forblir prisene oppnåelige for entusiaster med noenlunde normale budsjetter. Stort volum hjelper naturligvis også til å holde prisene nede, og Audio-Technica har vært verdensledende på dette området siden midten av 70-tallet.

33-serien består for tiden av fire modeller, tre for stereo og en mono-pickup. Alle disse er det nå 20% rabatt på som del av vårt januarsalg. Tilbudet gleder t.o.m. lørdag 7. januar.




AT33Sa – Normal pris 8490,-. Nå 6792,-.

Seriens nyeste og dyreste modell er Audio-Technicas første MC-pickup med Shibata-sliping.

"Listened extensively to the new Audio Technica AT33SA. An amazing MC cartridge. Shibata profile line contact tip on a boron cantilever (I think) but most importantly I really do think this is the best 600Euro cartridge around. VERY high resolution and fantastic control across the audio band. Our everyday test cartridges are the Ortofon MC ANNA, EMT JSD6, Ortofon A90 (Paratrace Tip) Audio Technica ART9 and I think I will add the new AT33SA to this list. It plays full bandwidth (extended hf) all the way to the last track unlike many cartridges in this price range and that Shibata profile is AMAZING. A true high-resolution sub-1000euro cartridge that doesn't sound out of place in any system. Congrats to AT for this one” – Jim Whest, Whest Audio


AT33PTG/II – Normal pris 5490,-. Nå 4392,-.

Den forbedrede andre generasjonen av 33PTG har etablert seg som seriens bestselger. En svært god pickup som fort kan være prisklassens beste pickup. AT33PTG/II er også, i større grad enn noen av de opplagte konkurrentene, en god match til nesten enhver tonearm i realistisk prisklasse.

"...et ekstremt hyggelig bekjentskap til en overraskende lav pris." - Trond Torgnesskar, Fidelity 6/10/2015


AT33EV – Normal pris 4790,-. Nå 3832,-.

AT33EV er oppfølgeren til AT33ANV, og ble lansert helt tilbake i 2008. Denne er fremdeles en stor favoritt hos mange, og er kjent for en litt varm lydsignatur med meget god bassgjengivelse.

"To me, the mark of a good MC cartridge is that it let my best albums sound like my best, while letting my less-than-stellar LPs (i.e., the bulk of my vinyl collection) sound still listenable. The AT33EV passed this test with flying colors -- through it, the music superseded any sonic degradation. Every album I played was enjoyable, but the ones I knew would sound great did, just as I’d expected them to. A top-notch MC will marry all its own strengths -- speed, dynamics, the breath of life -- to the top attributes of a good moving-magnet cartridge: harmonic richness and a lovely midrange. Once again, the AT33EV passed with high grades." - John Crossett, SoundStage!


AT33MONO – Normal pris 3190,-. Nå 2552,-.

En mono-pickup som tåler å spille i selv ordentlige high-end vinylrigger.

Klikk her for å se 33-serien på platekompaniet.no

Klikk her hvis du vil lese om om Audio-Technicas utvalg i deres nyeste pickup-katalog.


Vi har også fått inn et meget begrenset antall fysiske kataloger. Send oss en PM med navn og adresse dersom du ønsker å få tilsendt en hjem i posten. Vi sender gratis så langt lageret rekker av denne.
 
Sist redigert:

Kommentarer

Z

Zomby_Woof

Gjest
Det har ingen ting med AT å gjøre eller noe sånt. Men jeg regner med at dere leser her, så:

Jeg avsluttet akkurat mitt abonnement på nyhetsmail fra PK. Det har kommet en ny nesten annenhver dag fra starten av desember og frem til nå. Det er for det første veldig mye mer enn jeg har tid til å lese. For det andre er det etterhvert mer enn jeg gidder å slette.

Hele greia virker overdrevet, nesten desperat og klengete. Det er alt for mye reklame, og all informasjon jeg eventuelt måtte trenge er forlengst drukna i all informasjonen jeg ikke trenger,. Si fra hvis dere skjerper dere, samler opp tilbudene deres, og reduserer til maks en nyhetsmail i uka. Da kan det hende at jeg gidder å starte abonnementet opp igjen.
 

Platekompaniet

Bransjeaktør
Ble medlem
30.05.2016
Innlegg
113
Antall liker
31
Torget vurderinger
1
Hei Zomby Woof

Takk for tilbakemeldingen. Det var rene ord for penga, som det heter.

Det er ting som tyder på vi fremdeles har en del forbedringspotensiale i bruken av vårt nye mailprogram. Det er ikke meningen at du skal oppleve at du blir «spamet» av oss, og det beklager vi. Vi skal sørge for at meldingen din kommer seg til rette vedkommende.

Vi jobber med kontinuerlig med å forbedre nyhetsbrevene, herunder muligheten for at hver enkelt i større grad kan få informasjon om kun det de er interessert i. Vi håper at du på et tidspunkt bestemmer deg for å gi nyhetsbrevet vårt en ny sjanse.

Mvh
Platekompaniet
 

Jorgen1

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.02.2014
Innlegg
585
Antall liker
155
Skikkelig bra av PK å ta tilbakemelding på alvor, ved å svare, vise forståelse og vise initiativ til forbedring. Kudos.

Dessuten. Må seriøst vurdere MC istedet for MM, og selv om må kjøpe SUT så lurer på å bare starte med å bruke godt tilbud.
 

Informasjon om bruker

Platekompaniet
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
31
Link til alle artikler
65
Platekompaniet sine annonser
Bransjenyheter
Audiofil vinyl - 15% rabatt

Audiofil vinyl - 15% rabatt

  • 5
Vi har for tiden opptil 15% rabatt på over 500 audiofile pressinger i de fleste sjangre, fra labler som Speakers Corner, Pure Pleasure og Reference Recordings. Dette tilbudet gjelder t.o.m...
Fortsett
Bransjenyheter
Musikkhelg med 25% rabatt

Musikkhelg med 25% rabatt

  • 0
Nå er det musikkhelg i nettbutikken, og du får 25% rabatt på et enormt utvalg vinyl, CD, musikkfilm, platespillere og vinyltilbehør. Totalt har vi over 55 000 varelinjer på tilbud. Tilbudet...
Fortsett
Bransjenyheter
Vi forlenger tilbudet på Audio-Technica

Vi forlenger tilbudet på Audio-Technica

  • 3
Dette eksklusive nettilbudet har vært så populært at vi forlenger det med én ekstra uke. Dermed kan du fortsatt sikre deg 20% rabatt på et stort utvalg pickups, platespillere, vinyltilbehør og...
Fortsett
Bransjenyheter
20% rabatt på Audio-Technica

20% rabatt på Audio-Technica

  • 0
Eksklusivt nettilbud: I en begrenset periode gir vi 20% rabatt på et stort utvalg pickups, platespillere, vinyltilbehør og hodetelefoner fra Audio-Technica. Tilbudet gjelder t.o.m. mandag 1...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio-Technica fornyer budsjettklassikeren AT-95

Audio-Technica fornyer budsjettklassikeren AT-95

  • 19
I 2012 kåret Fidelity en pickup til under 400 kroner til et av tiårets beste hifi-produkter. I den forbindelse skrev Gunnar Brekke følgende om Audio-Technicas smått legendariske AT-95E: "At-95 har...
Fortsett
Bransjenyheter
Nytt vinyltilbehør fra Audio-Technica

Nytt vinyltilbehør fra Audio-Technica

  • 0
Som mange vet har Audio-Technica vært verdens største produsent av pickuper siden midten av 1970-tallet. I vinylens gullalder besto også vareutvalget også av tonearmer og en rekke...
Fortsett
Topp Bunn