Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Arendal Sound 1723-Serien Spesielt anbefalt i Lyd&Bilde

  1 Kommentarer Av lsound.no - 06.11.2016 11:35
  Navn:   06-11-2016 11-19-22.jpg
Visninger: 866
Størrelse: 95.4 Kb

  Utdrag fra testen:

  "Kampscener, eksplosjoner, stål som klirrer og i det hele tatt lydeffektene av folk som flyr veggimellom, låter så massivt og tøft at vårt eget referanse THX-høyttalersett fra Procella ikke klarer å hamle opp på lydtrykk. I det hele tatt. Spesielt subwooferen fra Arendal er så brutal, at den setter hele rommet i bevegelse, uten at den noen gang henger etter. Og dialogene runger gjennom rommet, med fundament langt nedover i brystklangregionen, samtidig som talen er klokkeklar. Og siden de store Arendal-høyttalerne ikke er tunet til THX-spesifikasjonene som belager seg på å dele lyden mellom subwooferen og resten av høyttalerne ved 80 Hz, kan de i stedet deles ved 60 Hz og dermed gi oss et enda fyldigere og mer rungende lydbilde."

  "Det er ikke ofte vi hører så vanvittig tøff hjemmekino som her. Arendal Sound tar lydbildet og bare dundrer det gjennom rommet. Spesielt subwooferen banker løs og fillerister hele kroppen, helt uten å prøve på det. Det er så man er redd for at ting skal falle ned fra hyllene. Dynamikken er ekstrem, høyttalerne ligger hele tiden klare for å smelle til, mens de også evner å spille lavt når de skal. Dialogene på film er fyldige, store og massive, mens lydbildet omringer oss, der det henger mellom høyttalerne."

  "Musikk i to og flere kanaler er særdeles underholdende, og det er i det hele tatt imponerende hvor mye man får for pengene her. I den grad man kan snakke om drøyt 50.000 kroner som rimelig. I hvert fall kommer ikke vi på noe annet som gir bedre opplevelser til prisen."

  Les hele testen her: Test av Arendal Sound 1723 Monitor 5.1 | Lyd & Bilde

  Her finner du alle Arendal Sound sine høyttalere: Arendal Sound - lsound.no

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak Torolan's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2010
  Innlegg
  2,370
  Tagget i
  2 Innlegg
  Gratulerer med nok en flott test av deres produkter
  Kjenner meg veldig igjen i beskrivelsen her ..

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed