Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hør hvordan et anlegg til kr 86.700,- kan gi deg bedre musikkopplevelser

  4 Kommentarer Av moto - 20.10.2016 17:59
  Navn:   Spendor_A6R_m. logo.jpg
Visninger: 1345
Størrelse: 78.4 Kb
  enn mange anlegg til rundt kr 300.000,- Jeg har i over 20 år forsøkt å finne produkter som gir best mulig lyd for pengene og som er lette for de aller fleste å lykkes med. Over tid har jeg notert meg hvilke av disse produktene som flest kunder blir særlig godt fornøyd med. Deretter har jeg forsøkt å finne ut hvilke av disse produktene som passer best sammen. En av disse kombinasjonene koster kr 86.700,-Denne kombinasjonen har jeg nå demonstrert til flere kunder og de fleste sier, at de har sjelden hørt et anlegg til under kr 300.000,- som har gitt dem så flotte musikkopplevelser.

  Dette er et anlegg som jeg har testet hjemme hos flere kunder og funnet ut, at det også fungerer meget bra i rom med relativt middelmådige akustiske forhold. Slik mange har det hjemme i en vanlig stue.

  Jeg har erfart at det ikke er så lett å forklare hvorfor akkurat dette anlegget fungerer så godt. Så det er først når folk kommer hit og hører dette selv, at de oppdager hva som er mulig å få til i denne prisklassen.

  Ta snarest kontakt med meg for en demo, så kan du bedømme dette selv. Som salgssjef i firma er jeg mye på farten, så du bør kontakte meg et par dager før du har tenkt å komme. Her tar jeg i mot kunder fra hele landet både på dagtid, kveldstid og i helger. Bare foreslå en dag og et klokkeslett, så finner vi nok frem til en tid som passer for begge. Dersom du reiser med tog, vil jeg kunne hente deg på Mjøndalen stasjon.

  Her kan du også få muligheten til å bli kjent med hva som i hovedsak er forskjellen på egenskapene til en vanlig transistorforsterker, en ren klasse A forsterker, en god hybridforsterker og en ren rørforsterker.

  Som de fleste vet, er butikken vår i Horten. Men når du kommer hit til vårt lytte-rom i Krokstadelva, utenfor Drammen, der jeg tester nye produkter, får du god tid til å lytte. De fleste pleier å være her i både 2 og 3 timer når de først oppdager hvor bra lyd det er mulig å få til, uten at det koster all verden.

  Både musikk og lyd er jo en smakssak, så jeg regner ikke med at dette vil være et anlegg som er midt i blinken for alle. Men av de som har vært her og lyttet til nå, er det flere som har sagt at dette er den type lydkvalitet de har forsøkt å finne.

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AudioAktøren / Norsk Hi-Fi Center
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  Audioaktøren
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Mobil: 928 95 773
  Butikk: 33 07 44 11

 2. Antall kommentarer 4

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast Kjendis's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  1,021
  Tagget i
  2 Innlegg
  Album
  1
  Hva består det anlegget av?

 4. #3
  Æresmedlem HCS's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Sted
  Nesten Gjøvik..
  Innlegg
  20,488
  Tagget i
  26 Innlegg
  Hvilke ting som koster ca 300000 har du sammenlignet med? Siden det er et så konkret prispunkt..

 5. #4
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  580
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Kjendis Se Innlegg
  Hva består det anlegget av?
  Hei!

  Det består av en PrimaLuna CD-spiller med rør, en Sugden A21 forsterker og ett par Spendor A6R høyttalere.

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AudioAktøren / Norsk Hi-Fi Center
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  www.audioaktøren.no
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Mobil: 928 95 773
  Butikk: 33 07 44 11

 6. #5
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  580
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra HCS Se Innlegg
  Hvilke ting som koster ca 300000 har du sammenlignet med? Siden det er et så konkret prispunkt..
  Hei!

  Det er først og fremst flere av de kundene som har vært her og lyttet, som har sagt, at de har likt dette anlegget bedre enn de fleste anlegg i prisklassen rundt kr 300.000,- og det stemmer bra med de erfaringene som jeg har selv. Da jeg ofte besøker kunder og andre forhandlere der jeg har hørt på anlegg i denne prisklassen.

  Jeg vil tro at flere av de som har lang erfaring med Hi-Fi, også selv har erfart hvor viktig det er å finne frem til produkter som er lette å ha med å gjøre i forhold til dette med matching.

  Dette med lyd kan jo vurderes på så mange måter, men i dette tilfellet ser det i hvert fall ut til at jeg har funnet frem til en kombinasjon som mange kan synes er svært bra i forhold til pris.

  Jeg har samtidig full forståelse for at folk som har dette med Hi-Fi som en sterk interesse og som kanskje har hatt flere rimeligere anlegg tidligere, synes det er mer interessant å holde på med betydelig dyrere produkter enn det har vært snakk om her. Jeg selger også dyrere produkter og hjelper kunder med å få best mulig lyd i anlegg som koster mye mer. Men jeg har en særlig glede av å se hva som er mulig å få til med produkter som er oppnåelig for fleste.

  Det er spesielt moro de gangene jeg får besøk av kunder som har vært rundt omkring og besøkt mange forhandlere før de tok veien hit. Der de har hørt på anlegg bestående av velkjente produkter i en relativt høy prisklasse. Så setter de seg ned her og vil kanskje høre på ting som er litt mer oppnåelig økonomisk. Mange blir da forbauset over, at det de hører her er nesten like bra - og noen ganger kanskje enda bedre enn det de hadde hørt andre steder.

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AudioAktøren / Norsk Hi-Fi Center
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  Audioaktøren
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Mobil: 928 95 773
  Butikk: 33 07 44 11

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed