Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Nyhet! Multirom er ny distributør av Ayre Acoustics i Norge!

  1 Kommentarer Av Multirom - 19.10.2016 15:32
  Hei alle sammen,


  Store nyheter, vi er nå distributør av de glimrende produktene fra Ayre Acoustics!


  Fra vakre omgivelser i Boulder, Colorado skrider historien om Charles Hansen og Ayre Acoustics frem. Hansen er en av dem som kompromissløst er villig til å gå mange ekstra mil for undersøke veier man vanligvis ikke går. Han liker å utfordre ideer som virker grunnleggende for all elektronikkdesign. Det lydmessige resultatet er som naturen i Colorado, storslått og vakker. En fet og substansiell lyd med sjeldent luftig oppløsning inviterer lytteren med på en reise i musikksamlingen sin få er forunt. Vi er således meget stolte over å nå kunne representere Ayre Acoustics på det norske markedet, vel vitende om at dette tilbyr noe helt unikt på lik linje med vår andre store elektronikkprodusent Naim Audio, men samtidig så annerledes.


  Ayre har i det siste oppgradert hele R- og 5-Series med Twenty versjoner noe som gir disse prisbelønnede produktene en ny dimensjon. Ayre kjører fullbalanserte kretser med null negativ feedback, double diamond output stage, egne Equilock gainkretser og en proprietær og avansert (VGT) volumkontroll i de dyrere pre-ampene som justerer gainen fremfor å forsterke signalet for så å redusere det med motstander i volumkontrollen. Resultatet er uovertruffen signal-til-støy-forhold også på lave volum, her kan man nyte full dynamikk høyt som lavt! Ekstrem vekt tillegges strømforsyningene i produktene og har også kretser for å filtrere interferens fra strømnettet. Til pro-audio tilbyr Ayre en egen sofistikert 2 kanals A/D converter til nedmix og masteringbruk. Dette er en gjennomtenkt produsent som fokuserer på kvalitet i alle ledd!


  «...Ayre var den perfekte brikken for å utfylle high-end sortimentet vårt. Ayre har en portefølje av unike produkter samt hodetelefonforsterkere som presterer på et grensesprengende nivå lydmessig og musikalsk og legger seg på siden av det vi allerede presenterer i det norske markedet...» Stuart Sharman, Daglig leder, Multirom AS

  Navn:   url.jpg
Visninger: 421
Størrelse: 46.2 Kb


  Den spennende nye high-end produktporteføljen til Ayre består av:

  QX-5 Twenty - veil. 99.995,- Helt ny suveren DAC og nettverksspiller med egen app og innebygget TIDAL, samt variabel ut og balansert/ubalansert hodetelefonforsterker.

  AX-5 Twenty - veil. 149.995,- Ofte omtalt som en av verdens beste integrerte forsterkere. Denne tar VGT (Variable Gain Transconductance) til et nytt nivå og er i praksis
  konstruert som en power-amp med inputsteg, ingen reell forforsterker med andre ord. Det gir en uovertruffen uforvrengt dynamisk lyd med rå oppløsning - les testen av AX-5 (ikke Twenty) i HFN her: http://www.ayre.com/reviews/HFN_Ayre_AX-5.pdf

  KX-R Twenty - veil. 299.995,- Prikken over i`en! En dramatisk velsmidd og bokstavelig tung pre-amp som med VGT-volumkontroll og det ypperste av kretsløp fra Ayre sørger for at dette er en forforsterker i verdensklasse man ikke kommer utenom når man har budsjett til å vurdere den!

  MX-R Twenty - veil. 169.995,- Ny utgave av de sagnomsuste monoblokkene til Ayre tilbyr det ypperste forsterkning kan tilby deg med strøm og kraft nok til å også drive de aller mest krevende høyttalerne der ute.

  VX-R Twenty - veil. 249.995,- Stereoversjon av M-XR, all finessen samlet i ett chassis, tung som et uvær og et beist som tar lytteren med på en musikalsk reise med mildt sagt våpenarsenalet i orden.

  I tillegg har Ayre spennende og rimeligere produkter i serien 5xe, samt den tøffe Codex - veil. 19.995,- - en glimrende USB-DAC med balansert/ubalansert hodetelefonforsterker.


  "...This is a musically engrossing, gorgeous sounding amplifier that should be high on any hi-fi enthusiast’s wish list..."Paul Miller, AX-5 review Hi-Fi News

  “...In my life, three much-hyped experiences have actually lived up to all the hoopla: trekking into Machu Picchu on a misty morning, climbing the Great Wall of China on a brisk December afternoon, and auditioning the Ayre KX-R. If it’s not the eighth wonder of the modern world, I say demand a recount...” Wes Phillips, Stereophile

  Les mer på www.ayre.com

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjemedlem Perfect sense's Avatar
  Ble medlem
  May 2010
  Sted
  Stockholm / Sverige
  Innlegg
  267
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  8
  Grattis Norge

  Ayre tillverkar fantastiska produkter uppbackat av ett väldigt sympatiskt företag som verkligen värnar om sina kunder.

  Lycka till!

  / Marcus

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed