Naim og Focal Sopra demokveld hos AVARER i Sandnes 13.10.16 kl. 18.30 - 21.00

Lett servering.


Link til arrangement på EventbriteVi spiller på følgende prisbelønnede produkter:

Focal Sopra No. 2 veil. 130.000,- per par

NAC-N 272 - Spesielt anbefalt av Stereopluss og Lyd & Bilde! Forforsterker med super-DAC og streaming - 42.995,- tidl. listepris 48.995,-
XPS DR - Power Supply til f.eks NAC-N 272, NDX m.fl. - 45.995,- tidl. listepris 53.995,-
NAP 250 DR - Spesielt anbefalt av Stereopluss og Lyd & Bilde! Effektforsterker 44.995,- tidl. listepris 51.995,-
NAP 300 DR - effekrforsterker ink. separat PSU - 92.995,- tidl. listepris 107.995,-

Se hele den midlertidige veiledende prislisten på Naim vedlagt: Naim prisliste Norge 070916.pdf
Link til test i Lyd og Bilde: NO 0216 23 Naim NAC-N 272 og NAP 250 DR.pdf

Naim har dratt mange ess ut av ermet når konstruert sin high-end nettverkspreamp med DAC og strømming. Her kan man kombinere med NAP 200 DR, NAP 250 DR eller til og med NAP 300/500 DR med et kortreist glimrende signal fra både analoge og digitale kilder.

F for Fleksibel


NAC-N 272 er meget fleksibel i bruk. Med innebygget strømforsyning kan den kombineres med et vell av effektforsterkere fra andre produsenter enn Naim. Tiden er over der Naim pre-amp betydde skreddersydde overganger om man hadde en annen effektforsterker enn Naims egne. Endelig kan du ta del i Naims fantastiske nye muligheter, men ta et steg av gangen og bygge den inn i ditt eksisterende anlegg. Når man så er klar for det kan den oppgraderes med ekstern power supply etter budsjett.

Strøm rett i boksen med TIDAL HiFi (3 mnd. ink. i prisen) og Spotify Connect.

Spill av musikksamlingen med CD-kvalitet eller HD lyd opp til 32bit/192khz via UPnP med sensasjonell oppløsning, fart og kontroll. Strøm TIDAL HiFi eller Spotify Connect med en av de aller mest vellydende løsningene på markedet og snurr nye og gamle vinylskiver (ekstern RIIA) 100% analogt og med 100% autoritet. En verden full av internettradio ligger også for dine føtter og med et tastetrykk kan du synkronisere Naim multiromslyd ut til andre apprater fra Naim som Mu-so, Uniti eller ND. En liten bonus er blåtann med aptx om man skal for enkelthets skyld la kompisene spille av en låt på fest. Alt styres selvfølgelig med den lettvinte appen til Naim så man kan styre herligheten fra Android eller Apples iOS-enheter. SHARC DSP med oversampling med 40bit floating og 768khz samplerate sørger for at man har en glimrende forvaltning av alle digitale lydformater, det låter analogt, oppløst og riktig og man glemmer produktene man hører på og konsentrerer seg om musikken.​Bildet: NAP 300 DR med separat PSU. Et råskinn som fikk meget gode skussmål i tillegg til NAP 250 DR i testen i Lyd & Bilde.

Sopra No. 2 veil. 129.995,- veil. per par
Test i Stereopluss her

Test i Lyd & Bilde her: Focal Sopra No2 LogB 6 av 6.pdf


Les mer om teknologien under på Focal Sopra No. 2;

image: http://www.hifisentralen.no/forumet/...mber-url-3.jpg


IHL - Infinite Horn Loading - la diskanten få de beste betingelser


Nytt med Sopra er at Focal har laget en egen diskantinnfatning med utlufting i bak. Dette gir de absolutt beste arbeidsbetingelser for den ultrapresise Berylliumsmembranen, den kan dermed bevege seg helt fritt og helt uten kompresjon. I et kompakt kabinett er dette absolutt nødvendig for å beholde presisjonen på nivå med større høyttalere. Selve innfatningen er i heløstøpt i polyurethane, et svært dødt materiale med optimal masse som kobler diskanten effektivt av fra bass og mellomtonekabinettene.


NIC - Neutral Inductance Unit - linært magnetfelt for skyhøy presisjon


Med NIC-teknologi får mellomtoneelementet de aller beste betingelser for å gjengi den viktige mellomtonen, kjapt, rent og presist. Magnetfeltet i en driver påvirkes konstant av tre faktorer, bevegelsen til spolen, passerende spenning og frekvensen som gjengis. Denne påvirkningen gjør at man får ujevn induktivitet med spoleekskursjonen og dermed mister man kontroll. Dette leder som alltid til uønsket forvrengning. Det er som om man tar et bilde der linsen er litt ute av fokus. Med avansert dataemulasjon har Focal greid å få kontroll på disse parameterne og har designet en helt ny driver med en sterkt oppgradert Faraday ring. Magnetfeltet er dermed ikke negativt påvirket av spolens posisjon, spenningen eller frekvensen, resultatet er grensesprengende kontroll, lav forvregning og høy definisjon.

image: http://www.hifisentralen.no/forumet/...tember-url.jpg


TMD - Tuned Mass Damper - hold kontroll på den viktige mellomtonen


I over 20 år har Focal jobbet med å beherske «break-up»-frekvensen i elementene, punktet der elementene deformeres og forvrenger. Med de fantastiske «W» sandwichmembranene har man kommet langt på vei til å kontrollere dette perfekt. Med nye analysemetoder har nye forbedringer blitt muliggjort ved å se på hvordan den dynamiske oppførselen til elementopphenget påvirker ytelsen negativt. Man kunne forsterket opphenget, men dette alene ville økt massen som ville vært negativt for farten og responsiviteten. Alternativet var å bokstavelig talt se til toppen av all ingeniørkunst, skyskrapere. Her har man lignende problemer når vind og jordskjelv påvirker byggene og man stabiliserer høyhuset med pendler. Med tubeformete ringer har man klart å kontrollere den uønskede bevegelsen på samme måte på mikronivå langs kanten på membranopphenget, effektivt med utsøkt resultat.

Les mer om serien her og se alle priser: Sopra - Focal og Sopra - Multirom

image: http://www.hifisentralen.no/forumet/...pracollage.jpg
Vennlig hilsen oss i
Multirom