Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Nye Uniti fra Naim - en ny måte å spille musikk på!

  2 Kommentarer Av Multirom - 06.10.2016 12:25

  Nye Uniti


  Naimlegenden samlet i 4 stilfulle musikalske bokser!

  Nye Uniti implementerer sømløs digital innovasjon med ekte analog sjel for å spre musikkglede for enhver situasjon og ethvert hjem. Serien består av de integrerte strømmeforsterkerne Atom, Star og Nova, samt musikkserveren Core.
  Det stilrene ytre er hentet fra toppmodellen Statement med den ikoniske volumkontrollen som etterhvert en bred skare av kunder kjenner fra prisbelønnede Mu-so. En høyglanset front med flott 5-tommers fargedisplay pryder fronten på produktene og en 1 centimeter tjukk aluminiumsplate pryder toppen og gir fundament til konstruksjonen. Nye moderne maskiner har flyttet inn på fabrikken i Salisbury for å oppnå ypperste gjennomgående kvalitet både på det ytre og det indre av nye Uniti, denne serien skal både sees høres og kjennes riktig ut, en nytelse for alle sanser.

  Ny avansert strømmeplattform

  Den nye streamingmodulen til Naim er fremtidsrettet har masser av minne samt bakover kompatibilitet og integrerer sømløst med Naims Mu-so og nettverksprodukter. Signalet avleveres nå av streamingmodulen med eget separat klokkesignal for minimalt jitter. Lav-volts differansiell signalgang blir brukt for å minimere interferens noe som er essensielt med de mange analoge delene i Uniti-produktene.

  Ny Wi-Fi teknologi

  Med siste generasjons 802.11b/g/n/ac wi-fi med beaming vil strømming av musikk uansett plassering i forhold til ruter bli en utfordring som hører fortiden til. 2 antenner, en på hver side av apparatene sørger for bred dekning. Disse har et isolerende lag bak seg for å skjerme selve elektronikken for interferens og gir også antennene bedre forhold. Større buffer vil også sørge for jevnere avspilling når forholdene er dårlige, hele 5-minutter vil potensielt ligge i minnet på enhetene når en låt avspilles.

  4. generasjons SHARC DSP

  Både Atom, Star og Nova nyter godt av Naims egen RAM-buffer-teknologi som implementerer proprietær 16x oversampling og 40-bit floating point. Den nye prosessoren er latterlig overkonstruert og kan med enkelhet prosessere alt av komplekse musikksignal som kastes mot den. Dette fjerner digital jitter og gjør at Naim kan bypasse de innebyggete filterne i Burr Brown DAC`ene med store forbedringer i lyden som resultat. Den ekstra kraften gjør produktene forberedt på fremtidige formater.

  Google Cast, airPlay, HDMI ARC og Apple Music

  Viktige nye tjenester som Google Cast, airPlay og HDMI ARC med galvanisk skille gjør at Uniti har og spiller «alt». Rikelig med digitale og analoge innganger øker fleksibiliteten ytterligere.

  (Info fortsetter under bildet)


  Navn:   UnitiNOVAcolourmix.jpg
Visninger: 518
Størrelse: 53.4 Kb
  «...NaimUniti: Worth every penny, my ears are now millionaires...»
  Nicholas Mandleberg, Uniti-kunde på Facebook


  Multirom også fra vinyl!

  Den nye DSP`en muligjør for A/D konvertering som gjør at de analoge inngangene kan brukes som multiromskilde på samme måte som strømmeinngangene opptil 5 rom. Kombiner f.eks en Atom med 2 Mu-so QB og så kan du endelig sette på godplaten og vandre gjennom huset og nyte vinylen i hele huset!

  Ripping til ekstern lagring på alle enheter

  Det er ikke bare Core som ripper plater, også Atom, Star og Nova vil rippe opptil 20.000 låter til USB-disk ved å koble til et drivverk via USB og servere musikken som en drøm. Star ripper naturligvis med sitt innebyggete drivverk.

  A/B push pull

  Forsterkerdelen som sitter i enhetene er forsynt av en strømforsyning så stor som boksene ville romme. Naim velger som alltid A/B forsterkning da de mener dette er mest musikalsk til tross for de utfordringer det gir i en tettpakket forsterker.

  Analog volumkontroll med digital styring, 2-veis fjernkontroll og en av markedets beste apper

  Hjertet i de gode forforsterkerne som sitter i nye Uniti består av en dual analog kontrollteknologi hentet fra den prisbelønnende NAC-N 272. Fjernkontrollen har bakgrunnsbelysning som viser volumet og justeres simultant enten du justerer lyden på forsterker eller fra kontrollen i når du sitter i sofaen. Med Naim-appen er strømming av TIDAL og Spotify en ren nytelse, ny og gammel musikk serveres med et tastetrykk!

  Uniti Atom

  Forgjengeren Unitiqute 2 fikk lovord fra en samlet presse verden over og høstet priser også her til lands for sin innovasjon rundt den originale integrerte shoebox Naiten. Enda kraftigere enn før med heftig SHARC DSP og med mange nye funksjoner trer Naim Atom frem som det eneste du trenger for å snuse på seriøs musikknytelse på fornuftig budsjett. Mye strøm og 2x 40 kraftige «Naimwatt» gjør denne til alt annet enn en lettvekter.

  Veil. 19.995,- (20.995,- med HDMI ARC) Forventet levering ila. desember 2016, HDMI versjon Q1 2017

  Navn:   RS2990_Uniti Atom Product Photos-scr.jpg
Visninger: 536
Størrelse: 167.8 Kb
  Uniti Star

  Med innebygget CD-drivverk som bufrer CD`en mens den avspilles vil dette ikke bare være en av de flotteste strømmeforsterkerne på markedet i prisklassen, den vil la CD-folket juble med høy røst! Mye strøm og 2x 70 kraftige Naimwatt gir den også nok power til å drive mer krevende høyttalere enn Atom.

  Veil. 35.995,- (37.995,- Tuner) forventet levering Q1 2017

  Navn:   RS2993_Uniti Star Product Photos-scr.jpg
Visninger: 522
Størrelse: 152.5 Kb
  Uniti Nova

  Som direkte arvtager til Superuniti kunne den naturligvis hett SuperNova, men Naim er som alltid beskjedne. Her er alt fokusert på suveren lyd fra en kompakt og solid enhet. Dette er High-End med stil og seriøsitet man kan være stolt av. Mye strøm og 2x 80 meget kraftige Naimwatt med overdimensjonert trafo gjør at denne rocker avgårde med tonnevis av Pace, Rythm and Timing, Musikk neste!

  Veil. 45.995,- (48.995,- Tuner) forventet levering Q1 2017
  Navn:   RS2991_Uniti Nova Product Photos-scr.jpg
Visninger: 513
Størrelse: 113.2 Kb
  Uniti Core

  Kjernen i alle musikkelskeres liv er platesamlingen og denne ripper og organiserer opptil 100.000 låter fra CD-samlingen din eller ditt nedlastede arkiv. Om den er laget for musikk? Look no further, denne har til og med ringkjernetrafo! Kjøp egen intern disk etter behov eller bare bruk ekstern USB-disk om du vil. Helt ny rippe og -serverplattform gjør dette til den endelige løsningen for dem som vil ha en seriøs og brukervennlig måte å flytte CD`ene på loftet på; og det helt uten emosjonelle komplikasjoner, serverappen tilbyr mer glede enn å holde CD-coveret i hånden!

  Veil. 21.995,- forventet levering ila. desember 2016.

  Navn:   RS3005_Uniti Core Product Photos-scr.jpg
Visninger: 513
Størrelse: 99.9 Kb

  Uniti 2-veis fjernkontroll (følger med på Atom, Star og Nova)
  Navn:   RS2984_Remote Photos-scr.jpg
Visninger: 517
Størrelse: 78.1 Kb

  Liste over funksjoner

  GoogleCast for Audio (GC4A)
  Google Cast for Audio – play music directly from a mobile or laptop, directly from enabled apps.
  TIDAL
  The lossless streaming service is integrated into the system for an immersive, high-quality sound experience.
  Spotify Connect
  Native support for Spotify to stream millions of songs from a portable device or laptop. AirPlay and Apple Music
  Stream music from iPhone, iPad or iPod Touch or from iTunes.
  UPnPTM (Universal Plug ‘n’ Play)
  Stream stored music from a PC, Mac or network attached storage in high-resolution up to 32bit 384kHz or DSD128.
  Bluetooth
  Pair with a Bluetooth device to instantly play music. Also compatible with aptX HD. Internet Radio
  Access to thousands of global internet radio stations and save to favourite presets for easy access.
  Rip and Store (Uniti Core)
  Create bit perfect copies of your CDs and store the rips on a user installed hard drive or NAS drive.
  Rip and Store (Uniti Atom and Uniti Nova)
  Plug in an external USB CD/DVD Drive and create bit perfect copies of CDs. Store up to 20 thousand tracks either on an USB stick/ USB hard disc (Atom) or USB Stick, SD Card or USB Hard Drive (Uniti Nova).
  Have access to your music from any connected Uniti player without the need for a separate music server.
  Rip and Store (Uniti Star)
  Create bit perfect copies of your CDs. Store up to 20 thousand tracks either on an USB Stick, SD Card or USB Hard Drive. Have access to your music from any connected Uniti player without the need for a separate music server.
  USB
  Play, store music to a hard drive or USB stick.

  SD-Card slot (Uniti Star & Uniti Nova only)
  Play, store and serve music simply and conveniently via the SD card slot.
  HDMI (Optional on Atom – Q1 2017)
  HDMI-ARC connectivity, fuss free hook-up to a compatible TV. Fully galvanically isolated. Digital Input (TOSlink and Coax)
  Play audio from external digital sources, such as computer games. TOSlink is ideal for connection to devices with noisy power supplies.
  3.5mm Analogue Input
  Play music from other digital and analogue sources including MP3 players.
  Multiroom
  New Uniti gives the option of playback of sources, including analogue ones, in multiple rooms (up to five rooms) in sync (Party Mode) or of having differing music in different rooms. An example may be a turntable connected to the analogue input being played simultaneously and in sync to 5 different rooms. Nothing says party like good vinyl. Analogue Line-Level Output
  For connection to an external power-amplifier.
  Headphones
  Front panel 3.5mm headphone jack with new upgraded headphone amplifier with significantly improved performance.


  Mvh hilsen oss hos
  Multirom AS
  Siste redigert av Multirom; 06.10.2016 kl. 14:02.

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Helt fersk
  Ble medlem
  Jan 2014
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg
  Gledelige nyheter, men prisene er litt høye.
  Prisene på pundet kryper under ti kroner og en Uniti Core burde ikke koste mer enn kr. 17200,- når en har tatt høyde for forskjellen på norsk og britisk moms.

 4. #3
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Mar 2014
  Innlegg
  105
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Nerdov Se Innlegg
  Gledelige nyheter, men prisene er litt høye.
  Prisene på pundet kryper under ti kroner og en Uniti Core burde ikke koste mer enn kr. 17200,- når en har tatt høyde for forskjellen på norsk og britisk moms.
  Hei,

  Naim har ikke lagt UK retail til grunn for eksportprisene for nye Uniti, dette er Naims veil. europriser med 19% mva:

  Atom 2.199,-
  Star 3.999,-
  Nova 4.999,-
  Core 2.249,-

  Vi følger naturligvis med utviklingen på pundet og vil justere deretter, men det er dessverre ikke så mye vi kan gjøre med denne prisingen til Naim utenfor UK.

  Mvh

  Multirom AS
  Siste redigert av Multirom; 10.10.2016 kl. 11:32.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed