Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. AudioAktøren besøker kunder i Østfold, Akershus og Oslo i helgen

  1 Kommentarer Av moto - 06.10.2016 00:12
  Navn:   Bilde 10.2.jpg
Visninger: 356
Størrelse: 13.4 Kb
  Flere kunder fra Østfold, Akershus og Oslo kontaktet meg under Hi-Fi messa i Gøteborg og Horten, med tanke på å få prøve noen av våre produkter hjemme i eget anlegg. Jeg vil i løpet av kommende helg kjøre ut varer til disse.

  Kontakt meg snarest på e-post: hallvar@audioakt.no dersom også du ønsker å prøve noen av våre produkter. Denne servicen koster kr 800,- Dersom du finner ut at du vil kjøpe det produktet du har lånt hos oss, får du tilbake dette beløpet.

  Du vil kunne få muligheten til å prøve AMR, Audio Valve, Chord kabler, EAR, Exposure, Harbeth, Organic Audio kabler, PrimaLuna, Spendor, Sugden, Talk Electronics, Unison Research m. fl.

  Du kan lese om disse merkene og se vår tilnærmet komplette prisliste ved å klikke her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

  Flere av de produktene som vi brukte på messa i Gøteborg og oppe i Tårnsuiten på Horten-messa kan lånes ut.

  Min erfaring er, at det viktigste en må gjøre for å få god lyd, er å ta hensyn til akustikken i rommet og velge produkter som passer godt sammen. Jeg har de siste 20 år bistått kunder over hele landet med å bygge opp anlegg, der målet er å få best mulig lyd tilpasset kundens smak, i forhold til hva vedkommende er villig til å betale.

  Senest på Hi-Fi messa i Gøteborg fikk innehaveren av vårt firma, Terje Nilsen og jeg erfare hvor viktig det er å velge produkter som passer sammen.

  Vi bestemte oss for å delta bare noen få dager før messa. Så det var bare ett lite rom igjen som var ledig. Innerst i gangen i andre etasje på hotellet. Jeg var svært skeptisk til hvordan dette ville gå.

  Vi satte først opp de høyttalerne vi skulle bruke. Ett par JAS Audio Odin. Deretter koblet vi opp resten av anlegget. Lyden var helt forferdelig. Den var ikke en gang i nærheten av noe som vi kunne presentere. Som signalkilder hadde vi både CD-spiller, platespiller og en båndspiller, men vi lyktes ikke med å få god lyd med noen av disse.

  Da Terje gikk frem for å bytte til andre signalkabler hørte jeg, at når han snakket, forandret stemmen seg bare han flyttet litt på seg. Det var mye klang i rommet.

  Vi gjorde en del tiltak for å bedre akustikken i rommet, men det ble bare litt bedre og på langt nær bra nok.

  Vi hadde heldigvis med oss andre forsterkere og et godt utvalg av kabler. Så vi koblet opp en Audio Valve Sunilda platespillerforsterker med rør, en Audio Valve Eclipse rør-forforsterker og to Audio Valve Challenger 250 rør-monoblokker, samt at vi skiftet til Organic Audio kabler og strømkabler.

  Da vi spilte første låten var det som en åpenbaring.

  I løpet av helgen var det noen kunder som sa, at de hadde vært innom de fleste rommene på messa før de kom til oss, men at de hadde hatt de beste musikkopplevelsene inne på vårt rom.


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AudioAktøren / Norsk Hi-Fi Center
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Mobil: 928 95 773
  Siste redigert av moto; 06.10.2016 kl. 00:24.

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjemedlem Audiomix's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  11,306
  Tagget i
  6 Innlegg
  Album
  7
  Torget
  25
  Av det jeg har hørt hos Hallvar likte heg Unison best.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed