Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. AudioAktøren på rom 209 under Hi-Fi messa i Göteborg

  2 Kommentarer Av moto - 20.09.2016 12:09
  Navn:   Gøteborg 2016, 1.jpg
Visninger: 224
Størrelse: 62.2 Kb
  Vi er nå distributør for Audio Valve og JAS Audio både i Norge og Sverige. Fra Audio Valve brukte vi Sunilda platespillerforsterker for to armer, med alle justeringer på fronten, Ecklipse forforsterker og Challenger 250 monoblokker. Fra JAS Audio brukte vi Odin høyttalere med Thil elementer. Som signalkilder brukte vi både CD-spiller, platespiller og båndspiller.

  Da vi satte opp anlegget på fredag hadde vi store problemer med akustikken i rommet. Vi prøvde andre forsterkere og kabler først. Det låt SÅ dårlig, selv om vi testet med både CD-spilleren, platespilleren og båndspilleren, at eneste håp var å bytte til andre forsterkere og kabler. Siden jeg har holdt på å hjelpe kunder med å få til god lyd i rom med middelmådig akustikk i over 20 år, hadde jeg likevel et håp om at vi ville få bedre lyd med forsterkere fra Audio Valve. Vi koblet derfor opp de nevnte forsterkerne fra Audio Valve og satte på både signalkabler og strømkabler fra Organic Audio.

  Da vi skrudde på lyden skulle en tro at vi var i et helt annet rom. Det ble meget bra. Ja, noen av de kundene som besøkte oss sa, at de syntes at vi hadde den lyden de hadde likt best på hele messa.

  Det var ofte fullt på vårt rom og mange kunder satt lenge og lyttet. Noen kom også tilbake og hadde da med seg flere bekjente.

  Flere svenske kunder hadde hørt Audio Valve tidligere hos forhandler i Göteborg - og hadde allerede et positiv forhold til dette merket.

  Ute på gangen hadde vi satt opp en JAS Audio RW-800 platevaskemaskin som mange var interessert i å få demonstrert. Så min kollega, Terje Nilsen, var stadig ute og demonstrerte denne. Vi brukte også en JAS Audio magnetisk plattform under CD-spilleren.

  Ellers var det spesielt fint i Göteborg denne helgen, da været var helt perfekt.

  Jeg var på forhånd meget skeptisk til denne turen, da vi bestemte oss sent for å delta - og fikk derfor tildelt det minste rommet, lengst inne i korridoren i andre etasje, men siden vi lyktes med å få bra lyd, ble det bare moro.

  De produktene fra Audio Valve og JAS Audio som vi brukte i Göteborg vil vi også demonstrere i vår butikk i Storgata 22 i forbindelse med Hi-Fi MESSEN i Horten lørdag den 1. oktober og søndag den 2. oktober. De som besøker butikken vil få egne rabatter på disse to dagene.

  Når det gjelder Audio Valve, kan du kontakte meg direkte dersom du har anledning til å besøke vårt lytterom i Krokstadelva, utenfor Drammen, der du kan få god tid til å lytte - og evt. få låne produkter du vil prøve hjemme.

  Les mer om Audio Vavle ved å klikke her: :: AUDIOVALVE - passion for excellence audio :: handcrafted unique ultra highend tube amplifier made in germany since 1982

  Les mer om JAS Audio på den andre av våre to nettsider: Audioaktøren

  Prisliste på nesten alle våre produkter finner du på denne siden: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

  Bildet øverst her er tatt av Roger Gustavsson.


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AudioAktøren / Norsk Hi-Fi Center
  Siste redigert av moto; 20.09.2016 kl. 14:19.

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Æresmedlem gismo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2007
  Sted
  Væssia i Grue.
  Innlegg
  20,056
  Tagget i
  1 Innlegg
  Spilte flott, tross lite rom, tape var best

  gismo

 4. #3
  Medlem Octopussy's Avatar
  Ble medlem
  May 2016
  Innlegg
  27
  Tagget i
  0 Innlegg
  Tyvärr han jag inte höra tape spelaren men annars var ert rum en av de bättre på mässan. Ska bli kul att fördjupa sig lite mer i produkterna på Horten mässan.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed