Arendal Sound1723 SUBWOOFER 2

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Arendal Sound1723 SUBWOOFER 2


    1723_Sub2_P1_GrilleOff_GB-Stereopluss.jpg


    Subwoofer 2 er bygget for nøyaktig bassgjengivelse. Vi har brukt to av våre egenutviklede 13.8” elementer som drives av vår 1000W Avalanche DSP forsterker, for å gjengi naturlig bass som strekker seg langt ned i dypet, med lav forvrengning. Topologien vår med doble motstilte elementer kansellerer motvirkende krefter for å gjengi ren dynamikk. For å være sikre har vi overdimensjonert kabinettykkelsen med tommes tykke vegger og to tommes tykk baffel, for å forhindre at kabinettet svinger med bassen og kansellerer noe av lydtrykket. Resultatet er et vibrasjonsfritt kabinettet selv når det virker som veggene i rommet ditt faller sammen.

    1723_Sub2_Detail_Explode_GB.jpg

    UTVIKLINGSPROSESSEN

    Helt fra starten, har Arendal Sound produkter blitt utviklet med målet om å rekreere et originalt lydevent, så nøyaktig som overhodet mulig. Det krever særskilt vekt på å balansere følgende faktorer: Dynamikk, linearitet, forvrengning, effekttålighet, frekvensrespons og polarkarakteristikk. Stresstesting, eller akselerert livstesting er et kjennemerke ved alle Arendal Sound design. Hvert produktdesign kreves å fullføre en lang liste vanskelige (om ikke sinnsyke) tester.
    Høye målsetninger krever egenproduserte deler og en høy detaljorientering i hvert steg underveis til produktets realisering. Hver driver er spesifikt utviklet fra bunnen, som krever mye og kostbar tooling (spesialverktøy utviklet for å lage enhver del). Ingen drivere som var hyllevare traff målene vi hadde satt for våre produkter. Med over to års utvikling gikk vi fra teori til virkelighet - hver driver er først modellert ved bruk av avanserte FEA (Finite Element Analysis) teknikker for å møte våre mekaniske, elektromagnetiske og akustiske målsetninger.

    1723_Sub2_P1_GrilleOn_SB.jpeg

    PREMIUM BYGGEKVALITET

    HDF (High Density Fiberboard) har høyere stivhet og er naturlig bedre dempet enn MDF (Medium Density Fiberboard), som resulterer i et lydmessig dødt kabinett. Interne avstivninger er strategisk plassert for å øke den totale kabinettstyrken og begrense uønskede vibrasjoner som kan farge lyden.
    Vi er meget stolte av våre eksklusive spesialproduserte griller. Til alle Arendal Sound subwoofere har vi laget en metallgrill pakket den inn i et stilrent stoffstykke. Alle grillene er magnetfestet til kabinettet.
    Ingen plastikk.

    AVALANCHE 1000DSP FORSTERKER

    Hjernen til Arendal Sound Subwoofer 2, Avalanche 1000DSP er bygget rundt en Texas Instruments DSP motor med 48-bit data (og 28-bit filter koeffisienter), som gir nesten ubegrenset designfleksibilitet uten tap i signalveien. Hver forsterkers signaloverføring, utgangseffektbegrenser og termisk beskyttelse, blir overvåket ned til millisekundet og er spesifisert til hver individuell driver og kabinettkombinasjon. De effektive klasse D modulene er basert på en gjennomtestet topologi som har blitt raffinert over de siste 4 årene. Med styrker som ekstrem transientrespons, høy strømstyrke og veldig lav forvrengning, gir de en solid byggesten for presis, dyp bassgjengivelse med høy kapasitet som driver og kontrollerer hver 13.8” til sitt fulleste potensial.

    1723_Sub2_Back_SB.jpg

    DOBLE 13.8” BASSELEMENTER

    Sammenliknet med et typisk 12” element, har vi 25% større overflateareal som ved samme lydtrykk krever mindre effekt og mindre vandring fra elementet. Resultatet av dette er lavere forvrengning, høyere effekttålighet og viktigst av alt - en strammere bassgjengivelse. Hver eneste del til denne driveren har blitt spesialutviklet for å gi høyt lydtrykk, lav forvrengning og nøyaktig bassgjengivelse. Resultatet med vår unike membran som er bygd opp som en hybrid mellom lange papirfiber og glassfiber er en veldig lett membran som likevel er ekstremt stiv og har god egendemping. Sluttresultatet er en membran som opererer som et stempel i frekvensområdet det er ment å arbeide i.

    1723_Sub3_Detail_Driver.jpg


    KABINETT TUNING

    Alle Arendal Sound subwoofere starter med et optimalt dempet, lukket kabinett designet med lav Q. Ytelsen i de lave frekvensene er korrekt dempet som gir en kjapp impulsrespons som er tiden driveren bruker på å stoppe bevegelsen etter et signal er tilført er veldig kort, og ruller naturlig av med 12dB/oktav under den kombinerte resonansfrekvensen mellom kabinett og driver.

    FREKVENSRESPONS

    Frekvensrespons gjenspeiler ikke maks ytelse men gir sin sanne respons i ekkofritt rom.
    EQ1 20-160Hz (+/-3dB)
    EQ2 32-160Hz (+/-3dB)

    Graph_Sub2.jpg


    GARANTI

    Heldigvis for deg og for oss, så er alle Arendal Sound produktene ekstremt godt gjennomtestet i stresstester som er langt hardere enn markedsstandarden. Men feil kan skje, og da skal du vite at du er godt dekket av våre garantier. Arendal Sound har opptil hele 10 års garanti (5 år på elektronikk) og vi dekker alle kostnader under garantibetingelsene.


    VIL DU HØRT DEN?

    L-Sound kommer til Horten Messen 1-2.Oktober og vil ha med Subwoofer 2 for demo.

    PLAKAT_HiFi-Messen-2016.png


    Her kan du se og lese mer om de spennende produktene fra Arendal Sound produkter. Ta en titt inne på L-Sound.no for å se våre andre produkter.

    stereo_anbefalt_arendal.png


    Lese test av
    1723 Subwoofer 2 i Stereo+.

     

    Kommentarer

  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…

Informasjon om bruker

lsound.no
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
83
Link til alle artikler
61
lsound.no sine annonser
Bransjenyheter
ISOACOUSTICS OREA GRAPHITE

ISOACOUSTICS OREA GRAPHITE

  • 0
De prisvinnende dempeføttene IsoAcoustics Orea har nå fått en ny lillebror, Graphite. Den har de samme velroste egenskapene som sine storebrødre, men med en maksvekt på 1.8 kg pr fot. Dette gjør...
Fortsett
Bransjenyheter
ISOACOUSTICS - TILBEHØRET SOM FUNGERER!

ISOACOUSTICS - TILBEHØRET SOM FUNGERER!

  • 0
Lsound.no er nå offisiell importør av IsoAcoustics. Vi utvider vårt sortiment med flotte produkter fra IsoAcoustics. Deres patenterte teknologi gjør en svært god jobb i å hindre resonanser som...
Fortsett
Bransjenyheter
ARENDAL SOUND 1723 BOOKSHELF S THX ULTRA

ARENDAL SOUND 1723 BOOKSHELF S THX ULTRA

  • 0
Arendal Sound lytter til ønsker og tanker i miljøet. Det har vært mange forespørsler fra engasjerte Arendal Sound kunder såvel som potensielt fremtidige kunder, etter en mindre og litt mer stue-...
Fortsett
Bransjenyheter
Arendal Sound 1723 Subwoofer 2 "Best i test"

Arendal Sound 1723 Subwoofer 2 "Best i test"

  • 3
Arendal Sound 1723 Subwoofer 2 ble "Best i test" i stor test av subwoofer av Lyd&Bilde i februar 2018. Les hele testen HER Du kan lese med om Arendal Sound produktene HER
Fortsett
Bransjenyheter
Helgens tilbud hos L-Sound
Bransjenyheter
Vi rydder i vår Outlet

Vi rydder i vår Outlet

  • 0
Gjør en ekstra god handel med 10% i vår Outlet med rabattkoden OUT-10 i kassen. Rabatten trekkes av i tillegg til redusert pris. Førstemann til mølla! (koden er aktiv t.o.m 18/2 eller så lenge vi...
Fortsett
Topp Bunn