Ny Marten høyttaler!!!

Odder

Bransjeaktør
Ble medlem
10.04.2005
Innlegg
623
Antall liker
4
Den nye høyttaleren fra Marten Design vil få navnet Bird, og skal dekke opp noe av rommet mellom Miles III og den fantastiske Coltrane! Bird vil også være bestykket med kjeramiske elementer fra Accuton, samt en helt nyutviklet diamant diskant som er laget i sammarbeid med danske Jantzen Audio.

Bird vil ha verdens lansering under CES 2007 i januar.

Her er noen bilder fra prøvelytting hos Marten.



Her sammen med familiemedlemmene fra Herritage serien.



Vil komme i flere forskjellige finisher bl. a. svart painolakk.



Prisen er ikke helt klar enda, men vil lande et sted mellom 150.000,- og 180.000,-

Vi håper å ha denne inne i løpet av våren! Miles III og Duke har vi nå inne for deg som ønsker en demo. Sjekk forøvrig våre nettsider for prislister på Marten, Jorma og Einstein.

Mvh
Odder

www.audioroyal.no
 

vim01

Gjenganger
Ble medlem
19.06.2003
Innlegg
1.462
Antall liker
4.655
Sted
Gjettum
Torget vurderinger
3
Gammel (ordentlig gammel) post, men makan til oppsummering av gode minner!

Det var dette oppsettet i dette rommet og på eksakt samme tid, som gjorde at jeg reiste hjem etter en hyggelig overnatting hos Jorma og i selskap med brødrene Olofsson med bilen lastet med de samme EAR 509 monoblokkene (de beste jeg noen gang har eid!), 4 DaaD absorbenter, Jormakabler for en formue og litt senere anskaffe en toppspecet Bladelius Gondul. Noen Marten høyttalere ble det ikke på meg den gangen, men nå er jeg tilbake med både Bladelius Ask og Marten Parker Duo. Jorma lever videre i form av internkablingen :) . Sirkelen sluttet?
IMG_7940.jpg
 
Topp Bunn