Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Harbeth Super HL5 plus og Spendor A3. Eksepsjonelle høyttalere du kan høre i Horten

  0 Kommentarer Av moto - 24.05.2016 09:48
  Navn:   Harbeth SHL5+m.st.TAS (3).jpg
Visninger: 405
Størrelse: 232.8 Kb
  I butikken til AudioAktøren i Storgata 22 i Horten, vil du nå kunne høre to av de beste høyttalerne vi kjenner til i forhold til pris. Bilde: Harbeth Super HL5 plus, EUCALYPTUS. Par: kr 42.300,- Nedenfor ser du bilde av Spendor A3, LIGHT OAK. Par kr 19.900,-

  For meg som holder på med lyd hele tiden er det slik, at mange høyttalere kan imponere første gang jeg lytter, men etter noen dager oppdager jeg ting jeg ikke liker. Det som har vært spesielt med Harbeth Super HL5 plus og Spendor A3 er, at jeg har likt dem bare bedre og bedre for hver dag - og nå er de mine favoritter i hver sin prisklasse.

  Det siste året har jeg hatt besøk av kunder fra hele landet som har vært hos meg i Krokstadelva og lyttet til både disse høyttalerne og en rekke andre høyttalere. Jeg har lagt merke til at folk har reagert mer likt enn jeg kanskje hadde forventet. For når det gjelder musikk har jo folk forskjellig smak - og noen har selvfølgelig behov for betydelig større høyttalere. Men uansett musikksmak og egne behov, har nærmest alle blitt forbauset over HVOR gode disse høyttalerne er til å formidle musikken på en særdeles musikalsk og engasjerende måte.

  Det er sjelden at så mange synes at noen høyttalere er helt eksepsjonelle, ut i fra hva en kan forvente i forhold til størrelse og pris.

  Jeg vil anbefale deg å besøke vår butikk i Horten og selv finne ut om dette er høyttalere i din smak.
  Navn:   Spendor A3 light oak_HFC (2).jpg
Visninger: 384
Størrelse: 61.5 Kb
  Spendor A3, LIGHT OAK, kr 19.900,-
  Dette er høyttalere som evner å gi en varm og svært så musikalsk og engasjerende lyd, SAMTIDIG som de spiller åpent og gjengir alle detaljer på en god måte. Ja, selv med ordinære transistorforsterkere er lyden så musikalsk og engasjerende, at det oppleves som om man bruker en god rørforsterker eller hybrid.

  AudioAktøren og Norsk Hi-Fi Center har slått seg sammen. Inntil vi blir klar med en felles nettside, har vi to separate nettsider. Du finner mest informasjon om Harbeth og Spendor på denne av våre to nettsider: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

  Her finner du også en tilnærmet komplett prisliste på alle våre produkter.

  Den andre nettsiden kommer du inn på ved å klikke her: Audioaktøren

  Velkommen til vår butikk i Horten!


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AudioAktøren / Norsk Hi-Fi Center
  Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN
  Audioaktøren
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 33 07 44 11
  Hallvar Rostad mobil: 928 95 773
  Terje Nilsen, innehaver, mobil: 907 62 967
  Terje Nilsen, e-post: terje@audioakt.no
  Siste redigert av moto; 24.05.2016 kl. 14:51.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed