Navn:      Spendor A3 dark walnut.jpg
Visninger: 600
Størrelse: 49.2 Kb
Spendor A3, kr 19.900,- Dette kan være høyttalerne for deg som vil ha aller best lyd i forhold til pris - og særlig om du har en samboer som ikke vil ha så alt for store og dominerende høyttalere i stua. Disse høyttalerne er små og smekre, men har et MYE større lydbilde enn det en forventer når en ser dem. De fleste kunder blir forbauset når de får høre lyden fra disse. Det mest spesielle er likevel at de evner å gjengi musikken med en varme og musikalitet som ikke er vanlig fra høyttalere med SÅ god oppløsning i denne prisklassen.

Som salgssjef hos den norske importøren har jeg lang erfaring i denne delen av bransjen - og jeg synes at dette er de beste gulvstående høyttalerne under kr 20.000,- jeg noen sinne har hørt.

Spendor A3 ble kåret til "GROUPTEST WINNER" da de var med i en gruppetest i det anerkjente magasinet Hi-Fi Choice.

Spendor hadde sitt utspring hos BBC i London. Min erfaring er at høyttalerne fra Spendor er i stand til å formidle de musikalske kvalitetene på stemmer og instrumenter på en bedre måte. Det er særlig etter flere uker med lytting, at en oppdager HVOR BRA noen av deres høyttalere er. Spendor A3 er helt eksepsjonelle, men du må være rakst ute dersom du vil sikre deg et par slike.

Du kan nå lytte til Spendor A3 hos JFS Sound Systems i Arups Gate 21, 3015 DRAMMEN.
Tlf 32 83 44 10
E-post: jfs@jfsss.no

Torsdag den 26. mai, kl 14,00 - 19,00 vil Hans Kise (Audiomix) og jeg være hos JFS Sound Systems. Da vil vi også vise Spendor A6R og Spendor D7 Premium, samt snakke om rør og rørforsterkere.

Vi vil i tillegg vise produkter fra:

AMR
Audio Valve
Exposure
Edwards Audio platespillere
PrimaLuna

Les mer om dette på vår nettside: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN


Hallvar M. Rostad
Salgssjef
AudioAktøren / Norsk Hi-Fi Center
E-post: hallvar@audioakt.no
Mobil: 928 95 773