Analogue Works platespillere hos Audio Art.

Vi sikret oss Analogue Works platespillerene etter å ha snakket med Tim Chorlton tidlig i 2015, på daværende tidspunkt laget de bare et par modeller som ble solgt direkte i UK.
På messen i Munchen i år sikret vi oss argenturet siden de nå fra høsten lager tre videreutviklede modeller som kan selges til andre markeder.
Analogue Works, Pear Audio og Flether Audio er alle firmaer som har produkter som er utviklet av eller i samarbeid med analog geniet Tom Fletcher som startet og drev Nottingham Analogue Studio og har konstruert alle modellene der.Han gikk dessverre bort allt for tidlig og brukte de siste 4 årene av sitt liv på å videreutvikle sine produkter, ideer og materialvalg sammen de overnevnte firmaer og venner slik at hans produkter og filosofi kunne leve videre og videreutvikles og at hans utrolige erfaring og 40 års kunnskap ikke skulle gå tapt.Jeg var så heldig å kunne lære av Tom og vi har sikret oss alle de 3 overnevnte produktene i Norge slik at vi kan videreføre arven her.

Info om Pear Audio kommer senere.
Jeg kan ikke legge skjul på at hvis jeg måtte velge en spiller og leve med den resten av livet ville jeg velge en Tom Flether konstruert platespiller kombinasjon framfor alle andre spillere uansett pris på gunn av at de går rett i hjertet på musikken og leverer denne med en nerve, timing og rytmikk som er helt unik. (dette er bare min mening og ikke nødvendig å diskutere selv om du er veldig uenig:)).

Jeg har hatt og har langt dyrere spillere, men for det jeg spiller mest, som er normale plater og ikke hi fi riktige ting gir disse mest igjen.

Disse er for å spille musikk og ha det moro, dette er musikkmaskiner som vil stå der og spille like godt om 10 og 20 år.
Analogue Works lager tre modeller som er utrolig enkle og vakre i kryssfiner og de har mange finisher å velge mellom.
Alle tre modeller har utvendig strømforsyning, og kan også lett oppgraderes med strømforsyninger fra Martin Bastin.

Du kan velge armbord til din favoritt arm, eller vi kan sette sammen en pakke som vi anbefaler og som passer din lommebok, du kan få model Zero med Rega arm og Audio Technica mm pickup for kr 15000, eller bygge videre fra der.
Vi kan også levere Audio Technica, London (decca) pickuper, eller en Transfiguration eller Benz.Ta kontakt for sammensetninger, vi har snart 30 års erfaring på analogt og har satt sammen mange hundre kombinasjoner, dette er et område der mange nye skal kaste seg på uten kunnskap- Vi kan hjelpe.

Vi lanserer ny nettside om en uke, der vil Analogue Works være, dessverre ikke på vår nåværende.


Priser:
Model zero kr 11000
Model one kr 22000
Model two kr 45000


Product Features


At the heart of all AnalogueWorks turntables is the over engineered single point bearing. This simple design ensures the smooth and silent running of the platter so that all you hear is the music. The high mass belt-driven platters maintain speed stability, while the solid birch ply plinths provide freedom from vibration and acoustic feedback. All materials and shapes have been chosen to balance or prevent resonance, creating a turntable with an ability to provide a faithful reproduction of your vinyl collection.
The Plinth

The most important raw material for birch plywood is a renewable natural resouce - wood. Trees grow slowly in Finland's climate and thus the wood it produces is close-grained and of consistently high quality. Birch plywood has excellent mechanical, biological, and acoustical properties making it an ideal choice for our plinths. The boards are made in England to our size and specification. All stages of the manufacture of the plywood are controlled for veneer thickness, glue spread, dimensional accuracy, overall thickness, bonding strength, and appearance. The manufacturer is also certified to ISO 9000 and 14001 standards.
Feet

Designed to provide the AnalogueWorks turntables with additional isolation from vibration, the feet use weight dependant dampening material to minimise interferance for improved audio performance. The feet can also be used to upgrade pre 2015 AnalogueWorks models.
Bearing

At the heart of any turntable is its main bearing. The AnalogueWorks bearing assembly is vastly over engineered and is manufactured to the highest precision. As a result the motor can rotate the platter assembly smoothly and silently without any unwanted bearing noise being presented to the cartridge. The manufacturer is certified to ISO 9001 standards.
Power Supply

The Black Eye power supply filters extraneous mains noise, allowing the motor to do its job quietly.
[HR][/HR]

Spesifikasjoner

Turntable Zero Specifications

Drive
Belt Drive
Speeds
33.33 and 45.11 RPM
Platter Mass
6082 T6 Aluminium, 4.9kg
Bearing
Leaded bronze sleeve with hardened and polished roller. Stainless steel shaft with precision ground point.
Plinth
Finnish Birch Ply, 2.5kg
Feet
Acetal with polymer insert
Motor
Premotec motor in a stand alone pod fed via Black Eye power supply.
Dimensions
468mm x 369mm x 108mm (Without Arm)
Net Weight
11.0kg
Shipping Weight
13.0kg
Packaging
570mm x 480mm x 355mm
Arms
9" to 10"



Audio Art
tel 97771998
vidar@audioart.no
www.audioart.no
 

Vedlegg

Kommentarer

bluesbreaker

Hundeeier
Ble medlem
05.03.2009
Innlegg
22.655
Antall liker
58.480
Sted
Blåskogen
Torget vurderinger
1
Dette ser ut som en bra platespiller.
Et seriøst alternativ med treplint.

Kan du levere Model Two som avbildet med The Wand -armen?
Hva er i tilfelle pris på den kombinasjonen?

mvh
 

Audio Art

Bransjeaktør
Ble medlem
29.11.2004
Innlegg
618
Antall liker
190
Torget vurderinger
2
Hei og takk for henvendelse, jeg kan helt sikkert få levert med The Wand armen - skal bare få sjekket prisen på denne, jeg sender deg en melding når jeg får svar.

Hilsen
Vidar
 

Informasjon om bruker

Audio Art
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
190
Link til alle artikler
28
Audio Art sine annonser
Bransjenyheter
Audio Art har nå tatt inn Kirmuss Audio Record restauration system

Audio Art har nå tatt inn Kirmuss Audio Record restauration system

  • 0
Jeg er veldig glad for endelig å ha et system for å rense og bevare mine plater på den best tenkelige måte. Er du villig til å bruke litt tid på dine skatter så er dette det ultimative systemet...
Fortsett
Bransjenyheter
Aries Cerat Genus - nå i demo hos Audio Art.

Aries Cerat Genus - nå i demo hos Audio Art.

  • 2
Aries Cerat er laget av Stavros Danos på kypros, kompromissløst er vel det eneste ordet som passer for disse produktene og mannen. Det er bare en liten håndfull av firmaer som lager produkter på...
Fortsett
Bransjenyheter
HECO nyhet og tilbud.

HECO nyhet og tilbud.

  • 0
HECO DIREKT serien startet med DIRECT som fortsatt er den beste og stiligste høyttaleren jeg vet om i nærheten av prisen, håper mange flere oppdager denne perlen med 94 db driftseffekt og herlig...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio Art fortsetter 30 års jubileet med 20% på Stillpoints, alle bestillinger ut Okt

Audio Art fortsetter 30 års jubileet med 20% på Stillpoints, alle bestillinger ut Okt

  • 0
Vi kommer til å legge ut tilbud framover, se også hjemmeside www.audioart.no for andre tilbud og brukt/ demo. Vi skaffer også utstyr fra andre importører, noe du er ute etter - få et tilbud - ring...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio Art fyller 30 år - Pathos kampanje 30%.

Audio Art fyller 30 år - Pathos kampanje 30%.

  • 17
Det er 30 år siden vi startet i år, og vi feirer dette med å tilby dere mye spennende i høst. Følg med på www.audioart.no. Vi starter med å tilby Pathos produkter til kampanjepris som matcher vår...
Fortsett
Bransjenyheter
Heco Direkt Dreiklang nå tilgjengelig hos Audio Art.

Heco Direkt Dreiklang nå tilgjengelig hos Audio Art.

  • 3
Dette er en av de mest spennende høyttalere vi har vært borti på mange år og føyer seg perfekt inn i vårt sortement av høyttalere som er lettrevne med papirmembraner (og forholdsvis store)...
Fortsett
Topp Bunn