Hei godtfolk,

Vi sparker igang høsten med besøk av distributøren Multirom og den utrolig spennende nye line-upen av effektforsterkere fra Naim. NAP 250 er en sagnomsust forsterker oppgradert gjennom mange generasjoner (pga. vekten er den opphavet til annonsen "Sorry, I didn`t catch your Naim"!) Nå har den fått inkorporert den fantastiske patenterte DR-voltregulatoren og de nye 009 transistorene til Naim noe som løfter denne tungvekteren til nye høyder når det gjelder musikalitet, power og definisjon. NAP 250 DR - Det er bare å glede seg!

JFS Sound Systems, Arupsgate 21, Drammen, kl. 16-20, enkel servering - vel møtt!


Navn:      naim NAP-250DR_450.jpg
Visninger: 785
Størrelse: 200.4 Kb

For anledningen er det Norgespremiere på Superlumina høyttaler og signalkabel, spesialutviklet av Naim for Naim.

Navn:      super-lumina-cables_connections.jpg
Visninger: 575
Størrelse: 52.7 Kb

Naim DR-effektforsterkere

De nye fantastiske NA009 transistorene er et naturlig ledd i Statements spektakulære ytelse og er utviklet i samarbeid med et firma som vanligvis leverer transistorer til militære og romfartsrettede formål. Disse spesialtransistorene har keramisk isolasjon og er konstruert i ikke-jernholdig metall som fjerner og reduserer støy fra mekanisk støy fra stort strømtrekk. Den keramiske isolasjonen fjerner uønsket kapasitans med en faktor på 9 ganger. I den dynamiske verden senkes dermed støygulvet med hele 30 ganger fra de tidligere utgavene av effektforsterkerne! Man får med andre ord lydmessig mye mer svartnivå og ro i bunn. Med DR teknologien i effektsteget blir det enda bedre presisjon og dermed rytme, kontroll og timing i kjent Naimstil. Årsaken ligger i den ekstremt presise voltreguleringen i strømforsyningen. Selve arkitekturen i forsterkerne er også redesignet for mer effektiv mekanisk avkobling helt ned på motstandsnivå i kretsene. Fokus på detaljer er et strengt motto hos Naim og de snur hver stein de kommer over på veien mot bedre lyd, alt høres og A/B testes før det implementeres i de nye produktene.

For dem som velger NAP 200 vil DR strømforsyningen bety mye bedre arbeidsforhold for pre-ampen når den strømforsyner denne mens selve effektdelen nyter DR teknologi og de nye 009 transistorene fra NAP 250 og oppover, vi gleder oss ekstremt til å høre disse godsakene - dette blir saftig og rått!

Priser er som følger:

NAP 500 DR, inkl PSU
259 995
NAP 300 DR, inkl PSU
97 995
NAP 250 DR
46 995
NAP 200 DR
26 995

Eksisterende kunder på NAP 200, NAP 250, 300 og 500 kan som vanlig oppgradere sine forsterkere til nyeste utgave, mer informasjon og priser på dette kommer ila. av 2015. Oppgraderinger vil tas imot fra ca. Q1 - 2016.

Les mer om teknologien her: https://www.naimaudio.com

Den klassiske Naimannonsen til NAP 250:

Navn:      didntcatch.jpg
Visninger: 559
Størrelse: 38.8 Kb


Velkommen!