Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. AKUSTIKKSEMINAR OG NYE PRODUKTER LANSERES UNDER HORTEN-MESSEN

  0 Kommentarer Av Bebophifi12 - 01.09.2015 20:15
  Bebop Hifi vil i Horten introdusere akustikkprodukter produsert av Kaiser Acoustics. Kaisers sjefsdesigner er Rainer Weber med doktorgrad innen akustikk og både deres høyttalere samt akustikkproduktene er konstruert med tanke på optimal akustikk.
  Vi fokuserer på 2 av deres akustikkprodukter i tillegg til høyttalerne; Spline diffusorer og deres Acoustic Panels.

  Spline fungerer etter avanserte matematiske prinsipper og er svært effektiv. De er formstøpte i en slags kompositt og er montert på en solid treramme. Vekten er 27 kg pr stk. og de store måler 123x123 cm. Vi vil ha disse med til Horten. Pris pr stk. er ca 16.000,- og de kan fås i alle RAL farger. Standard er hvitt eller grått. Spline kan sees både i Asker og Ålesund allerede.

  I Horten tar vi også med deres Acoustic Panels som kan stå fritt eller monteres i vegg eller tak. Disse fungerer etter Helmholz prinsippet og er effektive fra 20-20Khz. Panelene er perforerte med hull på 0,8 cm. Prisen på disse er ca Kr. 15.000,- for sett à 2 stk. For de største på ca 160 cm høyde. Mer info og priser kommer i Horten.

  I Horten får vi også akustikkseminar med Rainer Weber (bildet) løsrdag og søndag. Vi tror mange vil ha glede av dette, akustikk er ekstremt viktig som kjent. Men noe som mange «glemmer».
  Vedlagte bilder      

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed