DOXA kabler

kapellmester

Bransjeaktør
Ble medlem
13.01.2005
Innlegg
170
Antall liker
439
DOXA lanserer audiokabler !

Doxa har nær 40års erfaring med produksjon av elektronikk i Norge. Denne erfaringen er essensiell bakgrunn for at vi i dag kan håndlage kabler til lav pris i Norge. Videre er det faktum at vi hopper over to ledd i distribusjonskjeden med på å ytterligere senke prisen. Vi selger direkte fra fabrikk.

Vi designer og produserer alle våre kabler til minste detalj. Kobberet vårt kommer fra Tyskland og sølv får vi fra Norsk leverandør. Isolasjonen som er spesialdesignet til formålet blir produsert i UK. Vi trekker og konfiguerer kablene for hånd her hjemme. Våre dyreste kabler blir sogar polert for hånd, kjemisk vasket og sjekket i mikroskop her på huset. Alle loddepunkter på alle kabler er med sølv/gull loddetinn og pluggene vi bruker er de beste innenfor tilgjengelig budsjett. (vi har lyttet oss gjennom 100vis av plugger)

Kablene er i første omgang basert på fysikk, kjemi og matematikk siden er det hele verifisert, testet og eventuellt finjustert på øret for å sikre at vi tilbyr kabler som presterer optimalt.

Selv om våre rimeligste kabler i hifi sammenheng er mistenkelig rimelige så er det en klar målsetting fra oss om at selv den rimeligste kabelen skal være god nok til at vi med største lyst presenterer full demo av Doxa systemer med disse kablene. Dersom du kommer til vårt showroom kan det godt hende vi spiller med de rimeligste kablene på vårt dyreste anlegg. De er gode nok til det og vi har ingen behov for å nevne det eller unnskylde det. Lyden er førsteklasses uansett. De som kjenner til Doxa forsterkere og høyttalere vet at dette er produkter med nogenlunde god oppløsning ;) (understatment). Hadde våre rimeligste kabler ikke vært highend så hadde vi neppe kunne bruke dem i vårt referansesystem.

Vi synes skikkelig gode kabler kanskje har blitt litt vel kostbart de siste årene. Derfor lager vi våre egne nå. Vi har dessverre ikke noen fantastiske salgsargumenter i form av X antall nuller etter komma på renhet, X % av lystets hastighet i ledeevne osv. I våre øyne ville dette være tull og vi kan forsikre at vi bruker like rene materialer som de beste der ute. Kapasitet er noe annet. Våre kabler er lav kapasitive og byr ikke på noe motstand for kilden. (så og si 0 kapasitet og 0 motstand)

Vi lanserer våre kabler først nå selv om vi allerede har solgt masse kabler i en tid. Vi har solgt så bra på person til person omtale at vi ikke har hatt kapasitet til å levere mer. Nå har vi ansatt en egen mann til bare kabelproduksjon. Han har vært i lære en god stund nå og er nå ekspert - vi kan nå håndtere økt etterspørsel.


DOXA - PRODUCTS for bilder og mer info.


Signalkabler: (pris for sett på 60cm)

i-1 1750kr
i-2 3250kr
i-3 7000kr

Legg til 20% for XLR kabler(vi trenger en ekstra leder for dette). 500kr ekstra dersom du trenger skjerming.

Høyttalerkabler: (pris for sett på 2,2m)

s-1 2500kr
s-2 5000kr
s-3 8000kr


Usb kabel KOMMER
CoaxDigital kabel KOMMER


Custom kabaler kan også lages.


Hilsen Doxa

tlf. 92065774
doxatrond@gmail.com
DOXA - ART OF SOUND
 

hvalross

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.10.2008
Innlegg
1.072
Antall liker
142
Torget vurderinger
3
Hvor mye bedre lydmessig er kabler i-3 og s-3 kontra i-1 og s-1 .
 

kapellmester

Bransjeaktør
Ble medlem
13.01.2005
Innlegg
170
Antall liker
439
Når det gjelder signlkabler så forbedrer den indre oppløsningen, romfølelsen, dynamikken og kontrastene seg etter hvert som man går opp i pris.
På høyttalerkablene det samme men i tillegg blir hele lydbildet større og råtrøkken i bunnen forbedres.

Ganske mange har allerede byttet til Doxa kabler og jeg vil tro det etterhvert vil være flere på sentralen som kan svare videre på forskjellene. Noen har også prøvd seg gjennom gradene i-1 til i-2 og 3 osv. Dersom man har erfaring med kabler er prisforskjellen og lydforskjellen veldig logisk. Dersom man ikke har noe erfaring med kabler og eller har begrenset budsjett kan man være helt trygg på at de minste er gode nok til det meste på tross av forholdsvis lav pris.
Hvor mye bedre lydmessig er kabler i-3 og s-3 kontra i-1 og s-1 .
 

lovemusikk

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.11.2009
Innlegg
9.577
Antall liker
2.935
Torget vurderinger
8
Kjøpte Høyttalerkabler s2
Disse var klart bedre enn Chord. (Chord har vert best mot hos meg, også mot langt dyrere kabler)
Doxa: Bedre dynamikk og mer smekk i slagverket. Generelt bedre over alt.
Så jeg kommer nok etter hvert til å skifte ut signalkablene også.
 

hvalross

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.10.2008
Innlegg
1.072
Antall liker
142
Torget vurderinger
3
Tar dere noe Depositum for å få låne og teste disse kablene-høytaler og signalkablene .
 

kapellmester

Bransjeaktør
Ble medlem
13.01.2005
Innlegg
170
Antall liker
439
Hei,

Vi tilbyr full returrett. Vi ønsker at det skal være så lav terskel som mulig for å bli kjent med våre produkter samtidig som vi på ingen måte ønsker noe annet enn topp fornøyde kunder.

Returretten på våre produkter gjelder ved full pris, uten innbytte og forutsetning om at produktet kommer i retur uten skader. Returretten frafaller også dersom det er snakk om veldig spesialtilpassede bestillinger slik som eks. 7 m signalkabel. Spesiallaget kabel til NAIM med Din plugg osv. Videre må kjøper betale frakt begge veier slik at vi ikke går i minus ved en eventuell retur. Returretten vår gjelder i maks 30 dager eller til kjøper har sagt seg fornøyd med produktet. Det er ikke en nødvendighet men vi setter pris på å få tilbakemeldingen på om det blir varig kjøp eller retur så fort som mulig slik at vi slipper å fryse innbetalingen lenger enn nødvendig.

Det skal også nevnes at vi tilbyr full kreditering av retur av våre produkter i et helt år dersom du vil oppgradere. Eks. Dersom du nå kjøper i-1 og om 8 måneder får lyst på oppgradering så får du hele kjøpesummen av i-1 som avslag på en annen kabel (forutsatt at den nye kabelen er dyrere). Denne praksisen forutsetter også at produktet er helt og utsatt for normal slitasje. (nær mint tilstand)

Vi håper disse to tilbudene gjør det enda tryggere å teste ut Doxa kabler.


Tar dere noe Depositum for å få låne og teste disse kablene-høytaler og signalkablene .
 
Topp Bunn