Resultater 1 til 8 av 8

Nyhet: DOXA kabler

Abonnér på denne artikkelen
 1. DOXA kabler

  7 Kommentarer Av kapellmester - 27.07.2015 12:26
  DOXA lanserer audiokabler !

  Doxa har nær 40års erfaring med produksjon av elektronikk i Norge. Denne erfaringen er essensiell bakgrunn for at vi i dag kan håndlage kabler til lav pris i Norge. Videre er det faktum at vi hopper over to ledd i distribusjonskjeden med på å ytterligere senke prisen. Vi selger direkte fra fabrikk.

  Vi designer og produserer alle våre kabler til minste detalj. Kobberet vårt kommer fra Tyskland og sølv får vi fra Norsk leverandør. Isolasjonen som er spesialdesignet til formålet blir produsert i UK. Vi trekker og konfiguerer kablene for hånd her hjemme. Våre dyreste kabler blir sogar polert for hånd, kjemisk vasket og sjekket i mikroskop her på huset. Alle loddepunkter på alle kabler er med sølv/gull loddetinn og pluggene vi bruker er de beste innenfor tilgjengelig budsjett. (vi har lyttet oss gjennom 100vis av plugger)

  Kablene er i første omgang basert på fysikk, kjemi og matematikk siden er det hele verifisert, testet og eventuellt finjustert på øret for å sikre at vi tilbyr kabler som presterer optimalt.

  Selv om våre rimeligste kabler i hifi sammenheng er mistenkelig rimelige så er det en klar målsetting fra oss om at selv den rimeligste kabelen skal være god nok til at vi med største lyst presenterer full demo av Doxa systemer med disse kablene. Dersom du kommer til vårt showroom kan det godt hende vi spiller med de rimeligste kablene på vårt dyreste anlegg. De er gode nok til det og vi har ingen behov for å nevne det eller unnskylde det. Lyden er førsteklasses uansett. De som kjenner til Doxa forsterkere og høyttalere vet at dette er produkter med nogenlunde god oppløsning (understatment). Hadde våre rimeligste kabler ikke vært highend så hadde vi neppe kunne bruke dem i vårt referansesystem.

  Vi synes skikkelig gode kabler kanskje har blitt litt vel kostbart de siste årene. Derfor lager vi våre egne nå. Vi har dessverre ikke noen fantastiske salgsargumenter i form av X antall nuller etter komma på renhet, X % av lystets hastighet i ledeevne osv. I våre øyne ville dette være tull og vi kan forsikre at vi bruker like rene materialer som de beste der ute. Kapasitet er noe annet. Våre kabler er lav kapasitive og byr ikke på noe motstand for kilden. (så og si 0 kapasitet og 0 motstand)

  Vi lanserer våre kabler først nå selv om vi allerede har solgt masse kabler i en tid. Vi har solgt så bra på person til person omtale at vi ikke har hatt kapasitet til å levere mer. Nå har vi ansatt en egen mann til bare kabelproduksjon. Han har vært i lære en god stund nå og er nå ekspert - vi kan nå håndtere økt etterspørsel.


  DOXA - PRODUCTS for bilder og mer info.


  Signalkabler: (pris for sett på 60cm)

  i-1 1750kr
  i-2 3250kr
  i-3 7000kr

  Legg til 20% for XLR kabler(vi trenger en ekstra leder for dette). 500kr ekstra dersom du trenger skjerming.

  Høyttalerkabler: (pris for sett på 2,2m)

  s-1 2500kr
  s-2 5000kr
  s-3 8000kr


  Usb kabel KOMMER
  CoaxDigital kabel KOMMER


  Custom kabaler kan også lages.


  Hilsen Doxa

  tlf. 92065774
  doxatrond@gmail.com
  DOXA - ART OF SOUND

 2. Antall kommentarer 7

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  724
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hvor mye bedre lydmessig er kabler i-3 og s-3 kontra i-1 og s-1 .

 4. #3
  Hifi Freak ChrisAndre's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2013
  Sted
  Fredrikstad
  Innlegg
  2,742
  Tagget i
  1 Innlegg
  Dette var utrolig spennende og gode priser

 5. #4
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  146
  Tagget i
  1 Innlegg
  Når det gjelder signlkabler så forbedrer den indre oppløsningen, romfølelsen, dynamikken og kontrastene seg etter hvert som man går opp i pris.
  På høyttalerkablene det samme men i tillegg blir hele lydbildet større og råtrøkken i bunnen forbedres.

  Ganske mange har allerede byttet til Doxa kabler og jeg vil tro det etterhvert vil være flere på sentralen som kan svare videre på forskjellene. Noen har også prøvd seg gjennom gradene i-1 til i-2 og 3 osv. Dersom man har erfaring med kabler er prisforskjellen og lydforskjellen veldig logisk. Dersom man ikke har noe erfaring med kabler og eller har begrenset budsjett kan man være helt trygg på at de minste er gode nok til det meste på tross av forholdsvis lav pris.
  Sitat Sitat fra hvalross Se Innlegg
  Hvor mye bedre lydmessig er kabler i-3 og s-3 kontra i-1 og s-1 .

 6. #5
  Hifi Freak lovemusikk's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  6,863
  Tagget i
  1 Innlegg
  Kjøpte Høyttalerkabler s2
  Disse var klart bedre enn Chord. (Chord har vert best mot hos meg, også mot langt dyrere kabler)
  Doxa: Bedre dynamikk og mer smekk i slagverket. Generelt bedre over alt.
  Så jeg kommer nok etter hvert til å skifte ut signalkablene også.

 7. #6
  Hifi-entusiast AudioPhysic's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2013
  Sted
  Stathelle
  Innlegg
  405
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  3
  Spennende dette her

 8. #7
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  724
  Tagget i
  0 Innlegg
  Tar dere noe Depositum for å få låne og teste disse kablene-høytaler og signalkablene .

 9. #8
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  146
  Tagget i
  1 Innlegg
  Hei,

  Vi tilbyr full returrett. Vi ønsker at det skal være så lav terskel som mulig for å bli kjent med våre produkter samtidig som vi på ingen måte ønsker noe annet enn topp fornøyde kunder.

  Returretten på våre produkter gjelder ved full pris, uten innbytte og forutsetning om at produktet kommer i retur uten skader. Returretten frafaller også dersom det er snakk om veldig spesialtilpassede bestillinger slik som eks. 7 m signalkabel. Spesiallaget kabel til NAIM med Din plugg osv. Videre må kjøper betale frakt begge veier slik at vi ikke går i minus ved en eventuell retur. Returretten vår gjelder i maks 30 dager eller til kjøper har sagt seg fornøyd med produktet. Det er ikke en nødvendighet men vi setter pris på å få tilbakemeldingen på om det blir varig kjøp eller retur så fort som mulig slik at vi slipper å fryse innbetalingen lenger enn nødvendig.

  Det skal også nevnes at vi tilbyr full kreditering av retur av våre produkter i et helt år dersom du vil oppgradere. Eks. Dersom du nå kjøper i-1 og om 8 måneder får lyst på oppgradering så får du hele kjøpesummen av i-1 som avslag på en annen kabel (forutsatt at den nye kabelen er dyrere). Denne praksisen forutsetter også at produktet er helt og utsatt for normal slitasje. (nær mint tilstand)

  Vi håper disse to tilbudene gjør det enda tryggere å teste ut Doxa kabler.


  Sitat Sitat fra hvalross Se Innlegg
  Tar dere noe Depositum for å få låne og teste disse kablene-høytaler og signalkablene .

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed