Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Vi har lengst erfaring med Chord kabler i Norge

  2 Kommentarer Av moto - 18.07.2015 12:18
  Navn:   Chord Sarum.jpg
Visninger: 665
Størrelse: 14.1 Kb

  Multirom AS overtar nå som importør for Chord kabler i Norge, men vi hos AUDIOAKTØREN i Horten fortsetter som forhandler for dette merket. Da vi som forhenværende importør har lang erfaring med nettopp dette merket - og har sett at de fleste kunder som prøver Chord, velger Chord.

  Jeg er salgssjef hos AUDIOAKTØREN og har i de siste 18 år brukt enormt mye tid på å teste kabler. I de senere år har jeg hjulpet kunder over hele landet med å finne frem til hvilke Chord kabler som vil passe best hos den enkelte kunde.

  Vi har et byttesystem på Chord kabler, så når du kjøper noen rimelige kabler hos oss, kan du komme tilbake og bytte til en dyrere modell, uten å tape penger på det. Du slipper da å selge kablene for spottpris på bruktmarkedet, eller bytte dem inn hos en forhandler som gir deg en dårlig innbyttepris.

  Mange lurer på om kabler i det hele tatt kan ha noen påvirkning på lyden. Dette bør hver enkelt finne ut av selv - ved å lytte. Butikken vår er i Horten, men jeg har et eget lytterom i Krokstadelva, der jeg tar i mot kunder fra hele landet, som kommer hit for å lytte.

  Så er du nysgjerrig på om du selv vil høre forskjell på kabler, vil jeg råde deg til å ta turen hit. Her får du god tid til å lytte og stille spørsmål. Her tar jeg i mot kunder både på dagtid, kveldstid og i helger. Så ta kontakt med meg og foreslå en dag som passer for deg. Du kan kontakte meg på denne e-post adressen: hallvar@audioakt.no eller ringe meg på 33 07 44 11 eller mobiltelefon: 928 95 773

  Jeg ser at det er flere som benytter sjansen og kommer innom her nå i ferietiden.

  Jeg reiser mye og besøker kunder og erfarer ofte at lyden i et anlegg kan oppgraderes en god del med kabler fra Chord.

  Chord leverer nærmest alle typer kabler og de fleste vil finne kabler i den prisklassen de søker. Jeg nevner spesielt at Chord leverer XLR-kabler på 2x1,0 m, fra kr 1.895,- og opp til kr 34.495,- I mellom her har de hele syv andre modller.

  Chord har også kabler som er spesielt tilpasset Naim.

  Du kan lese mer om Chord på deres nettsider: Speaker Cables & Interconnects from The Chord Company

  AUDIOAKTØREN og Norsk Hi-Fi Center har slått seg sammen. Foreløpig har vi to nettsider, men vi holder på å lage en ny, felles nettside som skal bli mye bedre enn de sidene vi har nå. Inntil den er ferdig, kommer du inn på min "hjemmelagde" side ved å klikke her: www.norskhficenter.no Et stykke nede på forsiden står det med store bokstaver: PRISLISTER PÅ DE FLESTE AV VÅRE PRODUKTER: Klikk på den linken og du kommer til en prisliste som hele tiden blir oppgradert på nesten alle de produktene som vi enten importerer eller forhandler.

  Jeg kan evt. sende en egen Chord prisliste til deg pr. e-post.

  Dersom du ikke har anledning til å reise hit, kan du kontakte meg og stille spørsmål om Chord, enten på e-post eller telefon.


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AUDIOAKTØREN
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 33 07 44 11
  Mobil: 928 95 773

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak jonas's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2004
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  2,833
  Tagget i
  1 Innlegg
  selger dere kun ferdig terminerte høyttalerkabler, eller løpemeter også? Noe bra å anbefale?

 4. #3
  Bransjemedlem
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  542
  Tagget i
  0 Innlegg
  Begge deler. Ta kontakt med meg på e-post: hallvar@audioakt.no , Tlf: 33 07 44 11 eller mobil: 928 95 773 da jeg må ha en del informasjon fra deg, før jeg kan komme med en anbefaling.

  Med hilsen

  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AUDIOAKTØREN

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed