Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. MSB kampanje hos Audio Art.

  0 Kommentarer Av Audio Art - 07.07.2015 10:10
  USD er fortsatt ikke medgjørlig, så derfor gir vi dere mulighet til å bestille MSB produkter i Juli og August til 20% rabatt.

  Send oss en email eller telefon så forklarer vi vilkår og priser.
  vidar@audioart.no
  tel 97771998.
  www.audioart.no

  Audio Art har brukt MSB sine utrolige digitale produkter i over 10 år, og er MSB sin forhandler i Norge siden da.
  Vi har brukt modellene siden de hadde Gen 3 i de gamle aluminiumskabinettene som var nesten retro da de var nye til de utrolig flotte produktene som MSB lager nå. ( lydmessig er Gen 3 fantastisk bra enda).  Lyden har alltid vært blant det desidert beste du kan få, og jeg har selv brukt den rimeligste modellen som heter Analog DAC i flere år og er meget godt fornøyd med det- det gjenspeiler også alle tester og omtaler av Analog DAC som både lyder og måler bedre enn det aller meste.


  Så kommer DAC V versjonene som er nye nå og videre fører tradisjonen som MSB har med å lage produkter som er totalt ultimative og oppgraderbare - her snakker vi om ultra high end både lydmessig , byggekvalitet og pris. Pris er alltid et spørsmål spesielt på digitalutstyr, her er MSB uten tvil det sikreste man kan investere i.

  Oppgraderinger kan gjøres framover, samtidig som de lydmessig og teknisk er flere år foran de aller fleste konkurentene - forsiktig sagt.


  Så finnes det en DAC som heter Select som er så utrolig laget at den setter nye standarder for allt.  MSB selv sier at den klarer å få fram rominformasjon som for første gang i historien gjør at du hører illusjonen av å være tilstede i et musikkstykke- konsertsal som til nå kun det beste analog klarer å få til - inkl analog tape.

  Når (hvis) det er tilfellet da er et gjennombrudd som jeg personlig ikke trodde var mulig med digitalt - at det beste skal koste så mye er selvfølgelig synd- (utilgjengelig for de fleste - også meg dessverre) men slik er det vel med alt som ligger foran og bryter alle kjente referanser - for de heldige få altså.

  Men MSB har ikke bare DACer - også forsterkerene deres bør sjekkes ut hvis du er på utkikk etter transistorforsterkere i aller øverste divisjon.

  MSB er mulig å høre på i Oslo og hos oss på Sørlandet, vi har ikke alle modeller dessverre - men i Oslo er fullt digitalutstyr med drivverk og forsterkere mulig å få demonstrert.  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed