MSB kampanje hos Audio Art.

USD er fortsatt ikke medgjørlig, så derfor gir vi dere mulighet til å bestille MSB produkter i Juli og August til 20% rabatt.

Send oss en email eller telefon så forklarer vi vilkår og priser.
vidar@audioart.no
tel 97771998.
www.audioart.no

Audio Art har brukt MSB sine utrolige digitale produkter i over 10 år, og er MSB sin forhandler i Norge siden da.
Vi har brukt modellene siden de hadde Gen 3 i de gamle aluminiumskabinettene som var nesten retro da de var nye til de utrolig flotte produktene som MSB lager nå. ( lydmessig er Gen 3 fantastisk bra enda).



Lyden har alltid vært blant det desidert beste du kan få, og jeg har selv brukt den rimeligste modellen som heter Analog DAC i flere år og er meget godt fornøyd med det- det gjenspeiler også alle tester og omtaler av Analog DAC som både lyder og måler bedre enn det aller meste.






Så kommer DAC V versjonene som er nye nå og videre fører tradisjonen som MSB har med å lage produkter som er totalt ultimative og oppgraderbare - her snakker vi om ultra high end både lydmessig , byggekvalitet og pris. Pris er alltid et spørsmål spesielt på digitalutstyr, her er MSB uten tvil det sikreste man kan investere i.

Oppgraderinger kan gjøres framover, samtidig som de lydmessig og teknisk er flere år foran de aller fleste konkurentene - forsiktig sagt.


Så finnes det en DAC som heter Select som er så utrolig laget at den setter nye standarder for allt.







MSB selv sier at den klarer å få fram rominformasjon som for første gang i historien gjør at du hører illusjonen av å være tilstede i et musikkstykke- konsertsal som til nå kun det beste analog klarer å få til - inkl analog tape.

Når (hvis) det er tilfellet da er et gjennombrudd som jeg personlig ikke trodde var mulig med digitalt - at det beste skal koste så mye er selvfølgelig synd- (utilgjengelig for de fleste - også meg dessverre) men slik er det vel med alt som ligger foran og bryter alle kjente referanser - for de heldige få altså.

Men MSB har ikke bare DACer - også forsterkerene deres bør sjekkes ut hvis du er på utkikk etter transistorforsterkere i aller øverste divisjon.





MSB er mulig å høre på i Oslo og hos oss på Sørlandet, vi har ikke alle modeller dessverre - men i Oslo er fullt digitalutstyr med drivverk og forsterkere mulig å få demonstrert.



 

Vedlegg

Kommentarer

Informasjon om bruker

Audio Art
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
190
Link til alle artikler
28
Audio Art sine annonser
Bransjenyheter
Audio Art har nå tatt inn Kirmuss Audio Record restauration system

Audio Art har nå tatt inn Kirmuss Audio Record restauration system

  • 0
Jeg er veldig glad for endelig å ha et system for å rense og bevare mine plater på den best tenkelige måte. Er du villig til å bruke litt tid på dine skatter så er dette det ultimative systemet...
Fortsett
Bransjenyheter
Aries Cerat Genus - nå i demo hos Audio Art.

Aries Cerat Genus - nå i demo hos Audio Art.

  • 2
Aries Cerat er laget av Stavros Danos på kypros, kompromissløst er vel det eneste ordet som passer for disse produktene og mannen. Det er bare en liten håndfull av firmaer som lager produkter på...
Fortsett
Bransjenyheter
HECO nyhet og tilbud.

HECO nyhet og tilbud.

  • 0
HECO DIREKT serien startet med DIRECT som fortsatt er den beste og stiligste høyttaleren jeg vet om i nærheten av prisen, håper mange flere oppdager denne perlen med 94 db driftseffekt og herlig...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio Art fortsetter 30 års jubileet med 20% på Stillpoints, alle bestillinger ut Okt

Audio Art fortsetter 30 års jubileet med 20% på Stillpoints, alle bestillinger ut Okt

  • 0
Vi kommer til å legge ut tilbud framover, se også hjemmeside www.audioart.no for andre tilbud og brukt/ demo. Vi skaffer også utstyr fra andre importører, noe du er ute etter - få et tilbud - ring...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio Art fyller 30 år - Pathos kampanje 30%.

Audio Art fyller 30 år - Pathos kampanje 30%.

  • 17
Det er 30 år siden vi startet i år, og vi feirer dette med å tilby dere mye spennende i høst. Følg med på www.audioart.no. Vi starter med å tilby Pathos produkter til kampanjepris som matcher vår...
Fortsett
Bransjenyheter
Heco Direkt Dreiklang nå tilgjengelig hos Audio Art.

Heco Direkt Dreiklang nå tilgjengelig hos Audio Art.

  • 3
Dette er en av de mest spennende høyttalere vi har vært borti på mange år og føyer seg perfekt inn i vårt sortement av høyttalere som er lettrevne med papirmembraner (og forholdsvis store)...
Fortsett
Topp Bunn