Intrepid AV lanserer høyttalere fra Pro Audio Technology for det norske og svenske marked.

Pro Audio Technology er et innovativt, amerikansk selskap som har hentet det aller beste fra proff markedet for å produsere de mest ekstreme og dynamiske høyttalere man kan tenke seg i hjemmekino sammenheng.

Høyttalerne leverer den reneste og klareste lyden du kan tenkte deg, og med en voldsom dynamikk – selv fra de minste modellene. På grunn av den høye følsomheten til høyttalerne kommer detaljer som har lavere volum i filmsporet fortsatt godt frem, akkurat slik det var tiltenkt fra produsenten. Dette er detaljer som med konvensjonelle høyttalere ofte drukner helt. Det merkes først og fremst på stemmer, men også for eksempel løv som blåser, knatring fra noen som går på en grusvei osv. Med Pro Audio Technology gjengis lyden med den aller største realisme.


Noe av hemmeligheten bak dette ligger i de spesialtilpassede forsterkerne med innebygget DSP. Ved å laste ned spesifikk software for den enkelte høyttalermodell oppnås helt optimal kobling mellom forsterker og høyttaler. Hvert element drives i tillegg av en egen forsterkermodul med tilpasset DSP. På den måten drives elementene i høyttalerne av separate forsterkere som til enhver tid tar høyde for de unike egenskapene til hvert enkelt element.


Ved bruk av høyttalerne bak et akustisk transparent lerret korrigerer forsterkerne i tillegg automatisk for frekvensavvik for det bestemte lerretet som er i bruk. (Pro Audio Technology har selv finmålt alle avvik for lerret fra alle de større lerretprodusentene med presisjon ned til en tiendedels dB over hele frekvensregisteret).


Du vil typisk finne Pro Audio Technology i hjemmene til mange av musikk- og filmbransjens mest kjente produsenter, artister, skuespillere m.m.


Priser fra ca NOK 20.000 til over 400.000 per høyttaler. Forsterkere kommer i tillegg.


Kontakt oss for nærmere informasjon.

www.proaudiotechnology.com

Vennlig hilsen
Intrepid AV
www.intrepid-av.no


Navn:      all_speakers_with_logo.jpg
Visninger: 342
Størrelse: 209.5 Kb
Navn:      home_news_most_awesome_2.jpg
Visninger: 314
Størrelse: 141.8 Kb
Navn:      home_subwoofers_wback.jpg
Visninger: 618
Størrelse: 134.0 Kb