Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Harbeth, PrimaLuna, Exposure og Sugden demonstreres over HELE Sør-Norge og Trøndelag

  0 Kommentarer Av moto - 25.06.2015 00:04
  Navn:   Harbeth SHL5 plus 2.jpg
Visninger: 583
Størrelse: 77.6 Kb

  AMR blir også med.

  Salgssjef Hallvar Rostad hos AUDIOAKTØREN vil fra mandag den 29. juni besøke kunder over HELE Sør-Norge og i Trøndelag for å demonstrere produkter fra disse merkene.

  Han vil ha med seg Harbeth Super HL5 plus høyttalere, en PrimaLuna CD-spiller med rør, som låter mere analogt enn andre CD-spillere, en PrimaLuna DiaLogue Premium integrert rørforsterker, en AMR hybridforsterker, den nye Exposure 3010S2 D int. forst., som nettopp fikk det høyest oppnåelige testresultat i Hi-Fi Choice - og en Sugden klasse A forsterker. Dessuten kabler fra The Chord Company.

  Du kan bl.a. få prøve en High-End digitalkabel - og selv finne ut om den har noen gunstig innvirkning på lyden i ditt anlegg. Eller har du kanskje lurt på om det er noen hensikt i å bruke dyre strømkabler. Hallvar lar deg teste ut dette.

  Hallvar kan gi deg gode råd om hvordan du kan oppgradere ditt eksisterende anlegg, for å få bedre lyd.

  Ta direkte kontakt med Hallvar dersom du ønsker å få besøk av han:
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Mobiltlf: 928 95 773

  Hallvar kjører ut fra Drammen mandag den 29. juni og nordover, over Dovre og opp til Namsos. Det spiller ingen rolle om du bor langt fra E6. Ta kontakt! Hallvar finner frem.

  Fra Namsos går turen sørover langs kysten, via Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tønsberg, Oslo og Østfoldbyene.
  Om du bor ute på en øy, er ikke det noe problem, dersom det finnes bru eller ferge.

  AUDIOAKTØREN og Norsk Hi-Fi Center har slått seg sammen. Vi holder på å lage en felles nettside, som vil bli betydelig bedre enn de to vi har i dag. Du finner mest informasjon om de merkene som er nevnt her, ved å gå inn på denne siden: Audioaktøren, avd. Norsk Hi-Fi Center Den andre siden heter: Audioaktøren
  Siste redigert av moto; 25.06.2015 kl. 00:17.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed