Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. ROWLAND, VERTEXAQ OG KAISER ACOUSTICS

  0 Kommentarer Av Bebophifi12 - 06.06.2015 01:02
  Hvis du er interessert i å lytte til nevnte merker i Oslo-området kan du ta kontakt. Vi har Jeff Rowland Continuum S2 integrert forsterker sammen med Jeff Rowland Aeris Dac. Dette brukes i ett system med Kaiser Kawero Chiara høyttalere.

  Til CD bruk brukes CEC beltedrevet transport. For optimal strømtilførsel og diverse filter/ vibrasjonsdrenering bruker vi produkter fra Vertexaq i UK, nemlig Taga, Pico og Jaya. Strømkabler fra Vertexaq av typen Roirama. Alt dette også på demo i anlegget. Alle andre kabler er fra Wywires.

  Jeg holder til i Asker og alle er selvsagt velkommen til å ta med egen musikk. Mitt rom er akustisk behandlet med Tube Traps etc. Bebop Hifi importerer Kaiser høyttalere, Vertexaq og Wywires blant annet. Jeff Rowland importeres av Audiofreaks og vi er forhandlere.

  Ta kontakt på:
  jp@bebophifi.com

  Hurtig tilbakemelding gis, demo etter avtale. Velkommen til en hyggelig lydopplevelse.

  Jeff Rowland S2 blir også å finne i vårt showroom i Ålesund i løpet av Juni, det er det svært mange spennende produkter.
  Ta kontakt på mar@rektangel.no evt. 91 14 75 85.
  Vedlagte bilder       
  Siste redigert av Bebophifi12; 06.06.2015 kl. 09:43.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed