dCS Rossini d/a konverter og cd-spiller er lansert

Det er mange som har ventet på en "mindre" versjon av Vivaldi serien til dCS, og nå er ventetiden over.


Rossini serien kommer i to utgaver:


1. Rossini d/a konverter med digital volumkontroll for direktedrift av din effekforsterker. Konverteren kan ta imot alle formater på markedet, og Nettverks- og USB-inngangen kan som eksempel ta imot signal helt opptil 24-bit/384kHz, DSD128, alle "lossless" formater, DSD i DOP format og vanlig DSD (SACD).

Konverteren kan også streame fra ditt nettverk, og den har innebygget støtte for mange musikktjenester som Tidal, Wimp, Spotify, Radio, UPnP kilder osv. Alt styres fra en app til ditt nettbrett/telefon.

Innmaten er basert på den nyeste RING-dac teknologien som benyttes i Vivaldi-serien.

Navn:      02_RossiniDAC.jpg
Visninger: 576
Størrelse: 49.4 Kb

Prisantydning kr. 175.000,-


2. Rossini cd-spiller som er helt identisk med Rossini d/a konverter, og har nøyaktig de samme funksjoner, men her finnes i tillegg et innebygget vanlig cd-drivverk som gir deg mulighet til å avspille din gamle cd-plater.

Navn:      03_RossiniPlayer.jpg
Visninger: 555
Størrelse: 271.3 Kb

Prisantydning kr. 209.000,-


Rossini-serien består av programmerbare data-chipper som enkelt kan oppgraderes med ny funksjonalitet og ytelse via cd-plate eller nedlastbar software, og dCS har i mange år levd opp til slagordet "the softest hardware in town". I disse dager blir det også lansert ny software til hele Vivaldi-serien som gir samme funksjoner som finnes i Rossini, samt en rekke ytelsesforbedringer.

Du kan lese pressemelding angående dCS Rossini her


Mvh
Høium Hi-Fi
Tlf: 91316683
www.hoium.no