Førstkommende lørdag viser den splitter nye Naim NAC-N 272, nettverkspreamp med innebygget DAC og strømming. Isak fra multirom tar turen over fjellet for å fortelle deg alt du trenger å vite om den nye vidunderboksen!

Naim NAC-N 272
Navn:      image.jpg
Visninger: 157
Størrelse: 55.9 Kb
Det er med stor glede og forventning vi ser at Naim slipper sin nye high-end pre-amp med streaming og DAC-løsning. Basert på Naims eminente streamingteknologi og lange erfaring med å lage noen av verdens beste pre-amper fremstår NAC-N 272 som en enestående mulighet til å endelig få high-end lyd fra et ekte separat pre/power system som byr på alle nye muligheter og fremdeles holder et trygt fotfeste i ren analog lydteknologi.


Spill av musikksamlingen med CD-kvalitet eller HD lyd opp til 32bit/192khz via UPnP med sensasjonell oppløsning, fart og kontroll. Strøm Spotify Connect med en av de aller mest vellydende løsningene på markedet og snurr nye og gamle vinylskiver (ekstern RIIA) med autoritet. En verden full av internettradio ligger også for dine føtter og med et tastetrykk kan du synkronisere Naim multiromslyd ut til andre apprater fra Naim som Mu-so, Uniti eller ND. En liten bonus er blåtann med aptx om man skal for enkelthets skyld la kompisene spille av en låt på fest. Alt styres selvfølgelig med den lettvinte appen til Naim så man kan styre herligheten fra Android eller Apples iOS-enheter. SHARC DSP med oversampling med 40bit floating og 768khz sample rate sørger for at man har en glimrende forvaltning av alle digitale lydformater, det låter analogt, oppløst og riktig og man glemmer produktene man hører på og konsentrerer seg om musikken.


Nytt med NAC-N 272 og neste firmware update for streamerne fra Naim, er mulighetene for DSD 64 via nettverk.


Veil. pris 42.995,- og 45.995,- m/ DAB/FM modul

https://www.naimaudio.com/news/21104/best-both-worlds


Velkommen!

Vennlig hilsen

Musik-Magazinet AS
Engen 2, Logen
5011 Bergen
Musik Magazinet
info@mus-mag.no