Navn:      FBcoverpic_nac.jpg
Visninger: 132
Størrelse: 52.4 Kb
Nyt det beste fra to verdener.

Vi hos Kontrapunkt har lang fartstid med Naim og noen ganger gleder vi oss litt ekstra over hva de flinke folkene i Sør-England skrur på.
Her kan du nyte fremtiden med Naim i en kompakt, fleksibel og high-end pre-amp løsning! NAC-N 272 kan kombineres med andre merker og bli nøkkelen inn i fremtiden for enhver musikk og lydentusiast. For eksisterende Naimkunder kan den trygt kombineres med en hvilken som helst Naim power-amp, gjerne NAP 200, NAP 250 eller til og med NAP 300!

Den norske importøren Multirom er på plass for å demonstrere nyheten - vi stiller med lett servering.

Spill av den digitale musikksamlingen opp til 32bit/192khz HD via UPnP med sensasjonell oppløsning, fart og kontroll. Den støtter alle tenekelige formater. Strøm Spotify Connect med en av de aller mest vellydende løsningene på markedet og snurr nye og gamle vinylskiver (ekstern RIIA) med autoritet. En verden full av internettradio ligger også for dine føtter og med et tastetrykk kan du synkronisere Naim multiromslyd ut til andre apprater fra Naim som Mu-so, Uniti eller ND. En liten bonus er blåtann med aptx om man skal for enkelthets skyld la kompisene spille av en låt på fest. Alt styres selvfølgelig med den lettvinte appen til Naim så man kan styre herligheten fra Android eller Apples iOS-enheter. SHARC DSP med oversampling med 40bit floating og 768khz sample rate sørger for at man har en glimrende forvaltning av alle digitale lydformater, det låter analogt, oppløst og riktig og man glemmer produktene man hører på og konsentrerer seg om musikken.

Nytt med NAC-N 272 og neste firmware update for streamerne fra Naim, er mulighetene for DSD 64 via nettverk.

Veil. pris 42.995,- og 45.995,- m/ DAB/FM modul

https://www.naimaudio.com/news/21104/best-both-worlds

Les anmeldelse i Hi-Fi News her: https://www.naimaudio.com/sites/defa...AC-N%20272.pdf